Ești aici Acasă Micropigmentare Teodora frincu micropigmentare alexandria
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.7Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - facebook
5.8Indice de popularitate
21 evaluări - facebook
Teodora Frincu Micropigmentare Alexandria
749169997
Str. H.C.C. nr. 77
140022 Alexandria
Luni
09:00-17:00
Marţi
09:00-17:00
Miercuri
09:00-17:00
Joi
09:00-17:00
Vineri
09:00-17:00
Sâmbătă
09:00-17:00
Micropigmentare și stilizare sprâncene Alexandria

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.16.2024

Teodora Frîncu Micropigmentare Alexandria

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Frîncu: - Am început să activez în această industrie în urmă cu aproape 8 ani. Am ales să fac acest lucru pentru că este un domeniu care m-a atras demult timp și e și într-o continuă dezvoltare. Am început întâi cu domeniul de make-up, după care am văzut foarte multe cliente care veneau la mine să le machiez că aveau sprâncenele distruse și așa m-am hotărât să merg la un curs de arhitectură a sprâncenelor  și așa am pornit. Am încercat să recuperez la unele cliente sprâncenele, dar nu am reușit și pe urmă am urmat un curs de micropigmentare nu am avut ce să fac, nu aveam cum să desenez fire acolo unde ele nu mai creșteau indiferent de soluții și de seruri aplicate.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Frîncu: - Pentru că fac munca asta cu foarte multă pasiune, adică pun foarte mult suflet în ceea ce fac, clientele simt și văd lucrul acesta. Cred că acesta este secretul.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dna. Frîncu: - Atât timp cât ceea ce fac, fac cu plăcere, nu mi se pare ceva exagerat de greu. Eu continui să mă perfecționez, ducându-mă la cursuri, urmărind și făcând cursuri și fizice și online și încerc ca din an în an să mă perfecționez, adică să fiu mai bună decât am fost anul anterior.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Frîncu: - Satisfacția să știți că mă motivează cel mai mult după 3 ore de ședință de micropigmentare. Faptul că îmi văd clientele fericite și mulțumite de rezultatul obținut, acest lucru mă motivează cel mai mult.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Frîncu: - Îmi doresc să fiu din ce în ce mai bună pe ceea ce fac.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2023 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Frîncu:  - Da, mă bucură foarte mult! În primul și în primul rând doresc să le transmit să aibă grijă încă din adolescență de sprâncenele lor. Este foarte important să-și caute un specialist în stilizarea sprâncenelor, să nu se penseze acasă. Acesta este primul pas, iar mamelor la fel vreau să le transmit să-și aducă fetele la salon, să nu le penseze acasă și în situația în care își doresc niște sprâncene frumoase dacă nu le au tot la fel vreau să le spun să apeleze la un specialist în micropigmentare.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Teodora Frincu Micropigmentare Alexandria Teodora Frincu Micropigmentare Alexandria Teodora Frincu Micropigmentare Alexandria Teodora Frincu Micropigmentare Alexandria Teodora Frincu Micropigmentare Alexandria Teodora Frincu Micropigmentare Alexandria Teodora Frincu Micropigmentare Alexandria Teodora Frincu Micropigmentare Alexandria

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Micropigmentare . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului