Ești aici Acasă Micropigmentare Andreea muresan academy-micropigmentare&microblading
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
9.5Nota finală
9.6Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
4.8 - facebook
9.1Indice de popularitate
3 evaluări - googleMaps
104 evaluări - facebook
Andreea Muresan Academy-Micropigmentare&Microblading
+40 748 316 956
Str Anton Pann 12-16
400053 Cluj-Napoca
Luni
09:00-20:00
Marţi
09:00-20:00
Miercuri
09:00-20:00
Joi
09:00-20:00
Vineri
09:00-20:00
Sâmbătă
09:00-14:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 12.28.2022

Andreea Mureșan Academy-Micropigmentare&Microblading

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Mureșan: - Am început să activez în domeniul beauty în urmă cu 17 ani, iar în micropigmentare de 8 ani.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Mureșan: - Secretul constă în foarte multă muncă, perseverență, dar și investiție evident. Fără foarte multe specializări, multe cursuri, master-class-uri nu ai cum să evoluezi, nu ai cum să ajungi la un nivel înalt. Nu este suficient să crezi că dacă faci un curs de bază poți să ajungi mare artist. Bine, se poate întâmpla și acest lucru, dar o persoană la un milion care este înzestrată cu tot felul de stiluri.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Mureșan: - Iubesc ceea ce fac în primul rând și îmi aduce multe satisfacții. Dacă îți place ceea ce faci, nu simți că ar fi obositor. Obositor devine sigur la un moment dat atunci când lucrezi foarte mult, dar este o plăcere mai ales când vezi satisfacția clientelor și când vezi că ai reușit să le faci fericite și le vezi cu zâmbetul pe buze la sfârșitul procedurii. Acest lucru îți dă o satisfacție, review-urile de asemenea.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Mureșan: - Doresc să activez și în mediul online pe partea de cursuri. De asemenea vreau să mă extind internațional și bineînțeles și pe cursurile fizice internaționale.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Mureșan: - Da, evident, acum sigur că întotdeauna este loc de mai bine cel puțin pentru mine este loc de mai mult, dar sunt mulțumită și fericită cu ce am realizat.

 Pentru clientele care au trecut pragul salonului meu și au beneficiat de serviciile mele le mulțumesc pentru încredere și fără ele nu aș fi reușit să ajung unde sunt astăzi, iar pentru cele care își doresc le transmit să aleagă calitatea.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Micropigmentare . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului