Ești aici Acasă Torturi Gavv delice
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.8Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
5.9Indice de popularitate
113 evaluări - googleMaps
21 evaluări - facebook
Gavv Delice
0749 529 417
Strada 9 Mai
905200 Cernavodă
Duminică
08:30–19:30
Luni
08:30–19:30
Marţi
08:30–19:30
Miercuri
08:30–19:30
Joi
08:30–19:30
Vineri
08:30–19:30
Sâmbătă
08:30–19:30

Interviu cu laureatul

Data interviului: 01.04.2024

Gavv Delice

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Gino: - Mama a lucrat în cofetărie încă de când eu eram copil. Făcea și acasă torturi. Este pasionată de treaba aceasta, iar eu de 3-4 ani pentru că sunt tânăr și am 24 de ani am o obsesie pentru partea aceasta de antreprenoriat și business și oarecum ne-am combinat pasiunile: ea pe partea de prăjituri și torturi, iar eu pe partea de antreprenoriat. Am deschis în Septembrie 2022 oficial brandul Gavv Delice. Ne bucurăm acum pentru că oferim oamenilor calitate. Încercăm să ținem contul de calitate și de gustul autentic al copilăriei. Folosim numai materie primă de calitate și rețetele clasice cum erau odată fără conservanți, prafuri sau alte chestii de genul.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Gino: - Pentru că ținem foarte mult cont de ei. Le punem dorințele pe primul loc. Încercăm să le oferim atât calitate maximă cât și seriozitate din același punct de vedere și bineînțeles cred că am găsit întotdeauna o rezolvare la fiecare dorință și cerere pe care ei au avut-o. Bineînțeles și gustul contează foarte mult. Discutăm de prăjituri, dar cred că acești 3 factori au contat foarte mult în părerea lor despre noi.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Gino: - Acum depinde ce pare ușor. Când îți place ceea ce faci  toate merg bine, dar nu putem spune că este ușor. Muncim în fiecare zi: de dimineață până seara încercăm să facem față cu brio la cerere și la consumul clienților noștri. Deci pot să zic că e și ușor, pot să zic că e și greu. Depinde de cum te simți în situația respectivă.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Gino: - Definiția unui scop clar și unui plan de afaceri bine definit. Știm foarte bine unde vrem să ajungem. Acesta este doar începutul. Cred că definiția unui scop clar.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Gino: - Ca să fiu mai discret un pic pentru că sunt și niște informații care țin doar de noi am să vă zic două informații. Una care este discretă, iar una care nu este chiar atât de discretă. Cea care nu este discretă este că vom adăuga încă o parte de vânzare să zic așa: partea de evenimente pe care nu am luat-o atât de mult în considerare pentru că fiind un domeniu nou pentru mine personal a trebuit să ne ocupăm ca totul să meargă bine pe celelalte părți, iar cealaltă informație mai discretă este că ne gândim să mai deschidem încă un punct de vânzare într-un alt oraș.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Gino: - Vă dați seama că ne bucură foarte mult! Suntem foarte încântați pentru fiecare laudă și apreciere care vine asupra noastră mai ales din partea clienților. Aș vrea în primul rând să le mulțumim atât eu cât și echipa Gavv Delice pentru faptul că ne apreciază, ne susțin și ne înțeleg întotdeauna și îi așteptăm cu încredere să fie alături de noi și să ajungem mari. Nu mă refer  doar noi ca și business ci industria locală atât pe partea de prăjituri și torturi cât și antreprenorială.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Torturi . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului