Ești aici Acasă Campinguri Pensiune-camping 4
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.6Nota finală
9.4Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
6.7Indice de popularitate
138 evaluări - googleMaps
Pensiune-Camping 4
0744 399 160
DN12C 4KM
535500 Gheorgheni

Interviu cu laureatul

Data interviului: 12.08.2022

Pensiune-Camping 4

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Mathe: - Pe lângă activitatea de inginerie cu care ne ocupam am început să activăm și în acest domeniu al turismului la începutul anilor 2000.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Mathe: - Secretul constă în faptul că facem totul pentru turist, adică încercăm să dăm ce-i mai bun conform posibilităților noastre.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivați și concentrați tot timpul?

Dna. Mathe: - Să ne menținem motivați e ușor fiindcă în timpul în care suntem acolo trebuie să fim concentrați maxim 100%. Încercăm să dăm tot ce e mai bun pentru turist începând de la serviciile de cazare până la serviciile de restaurant. În timpul sezonului, pe lângă personal atât eu cât și soțul meu suntem prezenți în pensiune. Noi funcționăm doar sezonier începând din luna Mai până la sfârșitul lunii Septembrie. Începând de anul viitor s-ar putea să activăm și pe timp de iarnă, dar anul acesta fiind primul an după renovări și modernizări am hotărât ca pensiunea să nu fie deschisă.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Mathe: - Ca și perspectivă de viitor dorința noastră ar fi să dăm și mai mult referitor la calitatea serviciilor. De asemenea ne dorim și diversificarea serviciilor pe care le avem, dar și pe care am vrea să le avem în viitor pentru turiști.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Mathe: - În primul rând aș vrea să le mulțumesc pentru faptul că ne-au vizitat și vreau să le transmit că îi așteptăm cu mare drag și cu aceeași dragoste și de asemenea sperăm cu o calitate mult mai bună decât anul acesta, așadar le-aș spune încă o dată că îi așteptăm cu drag să ne viziteze.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Data interviului: 02.22.2024

Pensiunea-Camping 4

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Mathe: - Povestea noastră a început în 1995, când am transformat o clădire închiriată într-o destinație de ospitalitate. După Revoluție, am simțit că e momentul să oferim o experiență unică turistilor, combinând confortul modern cu frumusețea naturală a locului.

Irina: - Ce credeți că a contribuit cel mai mult la succesul și popularitatea pensiunii?

Dna. Mathe: - Principalul nostru atu a fost mereu orientarea către nevoile și confortul turistilor. Am dorit ca fiecare oaspete să se simtă ca acasă, oferind un serviciu personalizat și un mediu primitor.

Irina: - Ce provocări ați întâmpinat în menținerea standardelor înalte de calitate?

Dna. Mathe: - Una dintre cele mai mari provocări a fost găsirea forței de muncă calificate, mai ales în sezonul de vârf. Cu toate acestea, am reușit să menținem standardele de calitate prin dedicare și muncă asiduă.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Mathe: - Dorim să ne menținem la același nivel în ceea ce privește produsul si serviciile turistice. Este un nivel care asigură mulțumirea turistilor. Deci, aceasta este singura noastră dorință.

Irina: - Aveți un mesaj pentru clienții fideli și potențialii clienți?

Dna. Mathe: - Le mulțumim tuturor celor care ne-au vizitat și le promitem că ne vom strădui în continuare să le oferim experiențe memorabile. Așteptăm cu drag pe oricine dorește să se bucure de frumusețea și liniștea locului nostru.

Irina: - Vă mulțumim pentru timpul acordat și vă dorim succes continuu în toate proiectele dumneavoastră!

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Campinguri . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului