Ești aici Acasă Pet Shop Helmi vet s.r.l.
TOP 100 OF ROMANIA: 2022
8.4Nota finală
9.2Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
6.5Indice de popularitate
125 evaluări - googleMaps
HELMI VET S.R.L.
0230 563 996
Strada 1 Mai 3
725400 Rădăuți
Luni
10–18
Marţi
10–18
Miercuri
10–18
Joi
10–18
Vineri
10–18
Sâmbătă
10–14

Interviu cu laureatul

Data interviului: 12.13.2022

HELMI VET S.R.L.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Ilisoi: - Am urmat cursurile Facultății de Medicină Veterinară și am vrut să fac un business din această meserie.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Ilisoi: - Consider că secretul constă în multă muncă și seriozitate. Zi și noapte și la orice oră suntem alături de clienții noștri pentru a le trata animăluțele.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivați și concentrați tot timpul?

Dl. Ilisoi: - În fiecare an avem un buget destul de mare de investiții pe care suntem obligați să-l facem ca să ne menținem pe piață și să dezvoltăm business-ul în nișa noastră. Ne menținem motivați și concentrați fiindcă ne facem meseria de plăcere. Aici este vorba de harul meseriei. Noi facem totul de plăcere, iar când nu faci meseria de plăcere, atunci nu vin nici banii.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Ilisoi: - Avem în plan două investiții destul de mari. Avem de gând să facem două spitale veterinare: unul în Iași și unul în Suceava, în Rădăuți sau în Suceava. Avem două variante, deci în următorii 4 - 5 ani o să avem o clinică de cai la Rădăuți, un spital de cai la Rădăuți pe care îl avem în proporții de 80% gata, un spital de animale de companie la Rădăuți și la Iași un spital de animale de companie. Acestea sunt așteptările noastre.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Ilisoi: - Noi ne bucurăm atunci când clienții noștri sunt mulțumiți. Acesta este cel mai important lucru: clienții noștri. Fără clienți nu putem exista.

Le transmit clienților că îi așteptăm în continuare să fie alături de noi și nu o să-i dezamăgim.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

 

 

 

 

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Pet Shop . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului