Ești aici Acasă Magazin de Vinuri Balla géza winery
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.8Nota finală
9.4Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
7.4Indice de popularitate
164 evaluări - googleMaps
Balla Géza Winery
0744 520 645
DJ708B
317230 Miniș

Interviu cu laureatul

Data interviului: 12.29.2022

Balla Géza Winery

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Balla: - Am decis să activăm în acest domeniu în anul 1999. Suntem o societate producătoare de vinuri. Este normal că în momentul în care produci o cantitate de vin pe care dorești să o valorifici, să încerci să găsești toate canalele de valorificare atât prin magazine proprii, prin distribuitori, prin online. Este clar că odată ce ai produs ceva trebuie valorificat. Acesta este motivul pentru care sigur că am început pe vremea respectivă această activitate.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Balla: - Eu nu consider că este un secret și nici nu consider că facem ceva ieșit din comun. Cred că facem ceva ce trebuie făcut. Secretul este (dacă îl putem numi secret și ar trebui să fie secretul tuturor producătorilor) acela de a produce vinuri de calitate, de a pune la dispoziția consumatorilor într-un mod de prezentare cu un aspect plăcut, dar în primul rând calitatea vinului care ajunge pe masa consumatorului și trebuie să convingă. Dacă facem treaba aceasta, nu o să putem să vorbim doar de niște magazine individuale, ci am putea să vorbim despre sectorul viticol românesc, despre vinificația românească în ansamblu care să producă vinuri de calitate și cu care să putem trece și peste graniță.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Balla: - Lucrez în acest domeniu de peste 38 de ani, deci practic în această perioadă am reușit să învăț să avem o dominație din punct de vedere atât profesională în primul rând în ceea ce privește atât producerea și prepararea vinurilor de calitate cât și în ceea ce privește valorificarea acestor vinuri. Trebuie să faci tot posibilul ca pe masa consumatorului să ajungă vinuri de calitate și vinul este un produs Dumnezeiesc. În condițiile în care un client a găsit un vin de calitate chiar la crama mea, acest lucru este transmis de la gură la gură în așa fel încât consumatorii reușesc să afle despre vinurile acestea. Concurența între producătorii de vinuri nu se manifestă ca în alte sectoare. Eu mă bucur de succesul colegului meu pentru că împreună formăm și împreună putem forma o imagine despre podgoria noastră. În condițiile în care există un număr destul de mare de companii, de societăți care produc vinuri de calitate cu care într-adevăr provocăm o satisfacție consumatorilor, acesta este un lucru extraordinar pentru sectorul românesc.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Balla: - Să știți că onologia în sine, sectorul acesta înseamnă ceva care niciodată nu poate să fie perfect. Nu poate un onolog, nu poate nimeni să spună că am făcut un vin perfect. Am făcut ceva care nu mai poate fi îmbunătățit pe de o parte, pe de altă parte consumatorii au așteptări de la noi, nu numai în privința calității, ci și în ceea ce privește branduri noi, în ceea ce privește vinuri deosebite. La fiecare început de campanie de vinificatie, la început de toamnă, consumatorii mă sună și mă întreabă ce noutăți avem, ce noutăți scoatem anul acesta. Deci acestea sunt niște pretenții nu numai ale mele, ci și ale consumatorilor. Practic sectorul acesta viticol trebuie să se dezvolte. Nimeni nu poate să spună că a făcut vinul perfect care efectiv nu poate fi îmbunătățit. În fiecare an ne străduim să scoatem vinuri de calitate, să scoatem niște vinuri care să fie pe placul consumatorilor. Noi, onologii, preparăm vinuri nu numai să bem noi, ci vinuri care în funcție de informațiile pe care le primim din piață de la consumatori trebuie să ne îndreptăm în această direcție și este un lucru extraordinar pentru că trebuie să cunoaștem un lucru și anume: noi suntem puternic influențați de condițiile externe în primul rând, de condițiile meteoclimaterice care pot influența calitatea produselor în anul respectiv. Nu este deloc simplu ca de exemplu într-un an cu niște dificultăți cum am avut și anul acesta secetă cruntă în partea de vest a țării că într-adevăr să reușești să satisfaci din punct de vedere al calității și al așteptărilor consumatorilor pretențiile acestora în așa fel încât să nu existe diferențe mari între ceea ce facem noi și ceea ce așteaptă consumatorii de la noi.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Balla: - Sigur. Eu cu vinurile mele am participat la multe concursuri interne și internaționale și satisfacția atunci este cea mai mare când calitatea vinurilor este apreciată în primul și în primul rând de către consumatori pentru că pentru mine este un lucru deosebit când primesc emailuri, telefoane că au gustat un vin din soiul cutare și a fost excelent. Este ceva mișcător pentru mine pe de o parte, pe de altă parte aceste concursuri practic contrasemnează aceste aprecieri ale consumatorilor, mă refer la concursurile internaționale unde vinurile sunt degustate de către cei mai buni profesionalisti și unde practic punctarea vinurilor revine și reflectă întreaga muncă și mai ales atunci când vinurile sunt apreciate cu medalii de aur, medalii de argint la concursuri internaționale. Atunci îți dai seama că munca ta nu a fost degeaba. Este un lucru care practic te împinge din spate că trebuie să fii și mai bun.

Cei care sunteți convinși și cei care sunt convinși într-adevăr de seriozitatea vinurilor noastre, de calitatea vinurilor noastre, nu pot să spun numai că într-adevăr trebuie să deguste, să consume vinurile noastre. Anul acesta începând încă din perioada sărbătorilor vom ieși cu produse din vinuri primare atât vinuri albe cât și rose din 2022, exact ce spusesem mai devreme că vom avea noutăți plăcute. Cei care nu au avut satisfacția să deguste vinurile noastre i-aș îndemna să facă acest lucru pentru că varietatea soiurilor din podgoria noastră, din pivnița pe care o conduc într-adevăr oferă o gamă foarte largă care din punct de vedere gastronomic poate oferi o satisfacție deosebită mai ales în ceea ce privește sărbătorile de iarnă, Crăciunul, pentru toate întâlnirile pe care le avem și într-adevăr avem posibilitatea să servim alături de preparatele tradiționale de mâncăruri o gamă largă de vinuri care merită gustate și i-aș îndemna nu numai pentru faptul că sunt vinurile mele ci pentru faptul că un consum moderat înseamnă o satisfacție atât din punct de vedere olfactiv și gustativ, dar este un lucru extraordinar și pentru organismul uman.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Magazin de Vinuri . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului