Ești aici Acasă Magazin de Vinuri Crama delta dunarii
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.6Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
- facebook
5.8Indice de popularitate
55 evaluări - googleMaps
evaluări - facebook
Crama Delta Dunarii
0763 696 618
Sat Somova, Str. Straja, nr.16
Somova
Luni
08:00-16:00
Marţi
08:00-16:00
Miercuri
08:00-16:00
Joi
08:00-16:00
Vineri
08:00-16:00
Sâmbătă
08:00-14:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.29.2024

Crama Delta Dunării

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Pieroni: - Aventura noastră a început în 2010, când, împreună cu partenerul meu, Tudor Roberto, am decis să aducem tradiția și pasiunea italiană pentru vin în România. Ne concentrăm pe vinuri de calitate, nu de cantitate, punând accent pe soiurile autohtone românești.

Andreea: - Ce face Crama Delta Dunării atât de specială încât să fie recunoscută printre cele mai bune crame din România?

Dl. Pieroni: - Cred că secretul nostru constă în seriozitatea cu care ne tratăm clienții și produsele. Oferim vinuri biologice de înaltă calitate, exportăm în peste șapte țări și ne concentrăm pe promovarea soiurilor autohtone românești.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Pieroni: - Este destul de mare concurența. În primul rând ne menținem motivați și concentrați datorită faptului că avem o cramă mică pe care o putem gestiona foarte bine, fără prea multe probleme.

Andreea: - Ce planuri aveți pentru viitorul Cramei Delta Dunării?

Dl. Pieroni: - Ne dorim să continuăm să inovăm și să surprindem plăcut clienții noștri, lansând anual vinuri noi care reflectă unicitatea terroir-ului românesc. Unul dintre obiectivele noastre pe termen lung este să asigurăm continuitatea afacerii și să păstrăm legătura strânsă cu clienții și comunitatea.

Andreea: - Ce mesaj aveți pentru clienții care aleg Crama Delta Dunării?

Dl. Pieroni: - Vreau să le mulțumesc pentru încrederea și aprecierea lor. Este cea mai bună promovare pentru noi. La Crama Delta Dunării, clienții noștri se simt ca acasă, iar aceasta este atmosfera pe care dorim să o păstrăm. Mulțumim pentru sprijinul vostru continuu.

Andreea: - Vă mulțumim pentru timpul acordat și vă felicităm încă o dată pentru succesul dumneavoastră. Vă urăm mult succes în continuare!

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Magazin de Vinuri . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului