Ești aici Acasă Dermatologie Dermato venerologie timisoara - centrul medical misca
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.2Nota finală
9Indicele de satisfacție
4.5 - facebook
6.3Indice de popularitate
59 evaluări - facebook
DERMATO VENEROLOGIE TIMISOARA - Centrul Medical... DERMATO VENEROLOGIE TIMISOARA - Centrul Medical Misca
0745 170 735
Piața Vasile Adamachi 4
300425 Timișoara

Interviu cu laureatul

Data interviului: 01.30.2024

DERMATO VENEROLOGIE TIMIȘOARA - Centrul Medical Mișcă

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Mișcă: - Noi am început activitatea în anul 2004 cu medicină muncii pentru că am fost solicitați de foarte mulți pacienți. Soțul meu este medic și are specializare de medicină de familie și de medicină a muncii și practic așa ne-am început noi activitatea în 2004.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Mișcă: - Eu cred că secretul constă în seriozitatea oamenilor pe care îi avem colaboratori în policlinică și devotamentul lor față de pacienți și bineînțeles priceperea lor.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dna. Mișcă: - Eforturi să știți că sunt. Nu poți să fii bun fără efort pentru că întotdeauna există un fel de informare permanentă vizavi de necesitățile pieței. După aceea este absolut necesar să fii informat despre cele mai bune materiale pe care poți să le folosești și să ții totuși cont și de raportul preț calitate al produselor pe care le utilizezi astfel încât să fie oarecum accesibile tuturor mai ales în condițiile socio economice în care ne învârtim noi astăzi.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Mișcă: - Am în jurul meu oameni foarte buni și nu pot să fiu sub nivelul lor. Fiecare dintre ei își doresc, oameni tineri fiind să se remarce  și în condițiile acestea fiecare dintre ei la specialitatea pe care o reprezintă vin și îmi prezintă toate noutățile, vin și îmi cer sfaturile și bineînțeles uneori îmi cer sprijinul pentru a cumpăra aparatură cea mai bună și ne lăudăm cu lucrul acesta că avem aparatură de cea mai bună calitate în policlinică și lucrul asta ne motivează.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Mișcă: - Aș vrea să ne îmbogățim dacă se poate și zic că se poate numărul de specialități și ținând cont de nevoia de specialiști noi, aș vrea să ne extindem astfel încât să putem acoperi nevoile pacienților pentru că am ajuns la nivelul la care să avem programări peste câteva săptămâni la anumite specialități.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2023 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Mișcă:  - Sigur că da, sigur!  Celor care au fost la noi le mulțumesc foarte mult pentru aprecieri, le promitem că vom ține la fel de sus standardele și pe viitor, iar cei care nu au fost încă pe la noi îi invităm să ne calce pragul și să vadă că și în România se pot face lucruri foarte frumoase atunci când oamenii sunt dedicați meseriei pe care o îmbrățișează!

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Dermatologie . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului