Ești aici Acasă Saloane de masaj și SPA Luna masaj
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.7Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - facebook
5.5Indice de popularitate
28 evaluări - facebook
Luna Masaj
0740 042 900
Strada Stadionului, 22
435600 Târgu Lăpuș
Duminică
11–20
Marţi
11–20
Miercuri
11–20
Joi
11–20
Vineri
11–20
Sâmbătă
11–20

Interviu cu laureatul

Data interviului: 20.01.2023

Luna Masaj

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Alexe: - Am început să activez în acest domeniu anul trecut în Februarie în primul rând datorită pasiunii pe care o am pentru această industrie și în al doilea rând pentru că ne-am dat seama că nu mai există așa ceva în zonă.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Alexe: - Faptul că discut cu fiecare client în parte, așadar secretul constă în comunicarea și în serviciile pe care le oferim.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Alexe: - Locul acesta l-am dezvoltat și l-am gândit în așa fel încât eu să pot să stau și să mă bucur de serviciile pe care le am aici și cum eu am pretenții foarte mari, mă bucur de serviciile pe care le oferim aici, standardele rămân așa. Fiind o activitate așa de mică și așa de frumoasă și standardele trebuie să rămână de la temperatura pe care o avem înăuntru la calitatea de bumbac pe care o folosim pe paturi la sentimentul și starea de bine a terapeutelor.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Alexe: - Suntem chiar la început și nu mă aștept ca în primul an să văd rezultate sau cel puțin câștiguri mari în activitatea aceasta.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Alexe:  - Sigur, suntem foarte recunoscători pentru clienții pe care îi avem și foarte recunoscători pentru că fiecare client care vine ne aduce un alt client la rândul lui. Ne bucurăm foarte mult că am devenit sursa principală de cadouri în zonă în sensul că se dau vouchere la masaj. Deci pot să zic că sunt foarte mulțumită de cum merge activitatea și încet, încet trebuie să creștem și să aducem alte servicii. Aș vrea să le mulțumesc clienților pentru faptul că ne-au trecut pragul și au avut încredere în noi.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Saloane de masaj și SPA . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Poland

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului