Ești aici Acasă Stomatologie Orto care - cabinet stomatologic bucuresti
TOP 100 OF ROMANIA: 2022, 2021
8.9Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - facebook
6.2Indice de popularitate
91 evaluări - facebook
Orto Care - Cabinet Stomatologic Bucuresti
767 599 939
Calea Vitan, Nr. 108, Bl. V35, Sc. 2, Parter, Ap. 39
031299 Bucharest
Luni
15:00-20:00
Marţi
10:00-20:00
Miercuri
10:00-20:00
Joi
10:00-20:00
Vineri
10:00-20:00
Fie că este vorba despre afecțiuni ortodontice, implantologice, endodontice sau care țin de protetică, estetică dentară sau chirurgie, Orto Care este clinica stomatologică la care trebuie să apelezi pentru a avea grijă de dantura ta.

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.21.2022

Orto Care - Cabinet Stomatologic Bucuresti

 

Irina:  - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Vă rog să- mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Golea: - Din punctul meu personal de vedere consider că realizările și reputația obținute se datorează profesionalismului medicilor, relațiilor medic - pacient, medic- clinică, pe care încercăm să le îmbunătățim în permanență. Pacienții noștri trebuie să beneficieze de o calitate a serviciilor la cele mai înalte standarde.

Irina:   - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. După  cum am înțeles, menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort în munca dvs zilnică. După cum văd, rezultatele obținute de dvs sunt uimitoare, având un număr foarte mare de recenzii pozitive în mediul online și obținând un scor extraordinar în industria din care faceți parte. Cum reușiți să vă mulțumiți clienții, știind că este foarte greu să- i mulțumești pe toți, iar dacă reușiți, cum faceți asta?

Dl. Golea: - În primul rând prin profesionalismul medicilor. Investim în tehnologie și aparatură, în permanență apar noutăți în domeniu, noi încercăm să fim la zi și în teorie și în practică, medicii noștri participând la cursuri și seminarii de specialiate. Pe de altă parte prin legătură pe care reușesc s- o stabilească cu pacienții, modul în care li se explică acestora intervenția care urmează să fie efectuată. Și nu în ultimul rând calitatea materialelor pe care le folosim.

 

Irina:   - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Golea: - Prin mult efort, devotament și prin faptul că toată echipa este formată din oameni care sunt interesați de satisfacția pacientului și punem accent pe acest aspect. Nu suntem un brand renumit pe piață care să aibă medici renumiți, așa că noi punem mult accent pe relația pur umană pe care o stabilim cu pacienții noștri. Satisfacția pacienților este cea care ne menține motivați pe toți.

Irina:   - Vă rog să- mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Golea: - Le mulțumesc mult tuturor pacienților care au venit pe la noi iar pe cei care vor veni la noi îi asigur că vom face tot posibilul ca să poată pleca de la noi cu un zâmbet larg după ce planul de tratament va fi finalizat.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Stomatologie . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului