Ești aici Acasă Ginecologie Dr. silviu istoc
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
9.4Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - facebook
7.9Indice de popularitate
151 evaluări - facebook
Dr. Silviu Istoc
+40 21 9432
Str. Alexandrina nr. 20 -22
013982 Bucharest
Luni
09:00-17:00
Marţi
08:00-14:00
Miercuri
08:00-17:00
Joi
14:00-20:00
Vineri
09:00-17:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 11.23.2022

Dr. Silviu Iștoc

 

Irina: - TOP 100 of România este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Iștoc: - Am ales să activez în acest domeniu al medicinei pentru că mi-a fost indusă această idee încă de la început de părinți și bunici, toți spuneau că voi fi doctor. Pur și simplu a fost o dorință a părinților și bunicilor care m-au programat încă de mic să nu mă gândesc la altceva decât la acest lucru și mi-am dat seama că mi-ar plăcea să fiu medic și m-am apucat să învăț medicină. Nu era foarte ușor pe vremea aceea să ajungi la medicină și au fost câteva eforturi, dar până la urmă a meritat, adică fac ce mi-am dorit, chiar dacă ideea mi-a fost indusă oarecum.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Iștoc: - Faptul că am avut ambiția să nu mă las descurajat de cazurile care păreau imposibil de rezolvat la început, acest lucru m-a afirmat tot timpul când aveam cazuri care erau aparent de nerezolvat, eram stimulat să le găsesc rezolvarea și nu de puține ori le-am găsit rezolvarea. De asemenea și atitudinea față de pacientă e exact ce trebuie pentru un medic ginecolog, adică să fii empatic în așa fel încât să nu fii înțeles greșit. Uneori noi putem să alegem greșit cuvintele atunci când dăm o veste și putem să fim percepuți distorsionat sau mă rog mesajul să nu fie perceput așa cum a pornit de la noi.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Iștoc: - Fac ceva care îmi place și nu percep acest lucru ca un efort. Faptul că găsesc tot timpul modalități noi de a rezolva anumite probleme medicale e ceva care mă stimulează și nu pot să zic că o fac neapărat cu efort. Am pornit pe drumul acesta în urmă cu vreo 15 ani, iar în primii zece ani pot să zic că a fost într-adevăr un efort. Nu știu dacă reușesc să mă mențin motivat și concentrat tot timpul pentru că se întâmplă totul de la sine. Faptul că îmi place și cu acest lucru mă hrănesc, aceasta este validarea mea când rezolv un caz.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Iștoc: - Sunt șef de secție de vreo 4 ani, iar următorul nivel este lărgirea secției în cadrul maternității în care lucrez și anume la maternitatea Medicover. Lucrez și la Centrul Medical Provita, dar principala mea activitate are loc la maternitatea Medicover care se va extinde foarte mult. Medicover va avea două spitale și atunci spitalul acesta va deveni mai debrabă maternitate.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMÂNIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Iștoc: - Da, e clar că mă bucură faptul că am ajuns în acest top și tomcai faptul că nu a fost planificat mă validează mai mult, mă face să apreciez mai mult acest lucru.

Le mulțumesc pacientelor pentru că fără ele nu aș fi reprezentat nimic. Este nevoie și de mine pentru a le rezolva problemele medicale și pe această cale le mulțumesc pentru încrederea acordată.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Ginecologie . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului