Ești aici Acasă Fizioterapie și Kinetoterapie Clinica samomed - speranță și recuperare
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.9Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
6.2Indice de popularitate
55 evaluări - googleMaps
5 evaluări - facebook
Clinica Samomed - speranță și recuperare
0791 698 665
Strada Martir Ion Miron 30 (fosta Scărișoara) Lipovei
300290 Timișoara
Luni
09:00-21:00
Marţi
09:00-21:00
Miercuri
09:00-21:00
Joi
Vineri
09:00-21:00
Sâmbătă
09:00-15:00
Cine suntem noi? Suntem Clinica Samomed Speranță și Recuperare Timișoara și ne ocupăm cu recuperare medicală: Masaj, Refelxoterapie, Fizioterapie, Kinetoterapie, Masaj cu RollShape si motricitate fina. Pentru mai multe detalii vă așteptăm la clinică pe strada Martir Ion Miron Nr30 (Fosta Scărișoara) Zona Lipovei. Ne puteți contacta la numărul de telefon: 0791698665

Interviu cu laureatul

Data interviului: 08.25.2023

Clinica Samomed - speranță și recuperare

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Vezeteu: - Avem un băiețel care are aproape 6 ani  și care s-a născut cu o paralizie completădin cauza medicilor inconștienți. Am cheltuit în jur de 50 000 de euro în 2 ani jumate pe tratamentul lui  și atunci în acești 2 ani jumătate nu s-a văzut niciun rezultat măcar și atunci m-am gândit să fac o școală în acest domeniu. Și așa eu și soția ne-am deschis un cabinet medical de un an în Timișoara. Am lucrat un an  special cu copilul nostru și s-a recuperat în jur de 70% de semipareză. De aici am deschis această clinică în Timișoara. Avem 2 proiecte foarte mari: unul pe care deja l-am terminat și urmează al doilea care se numește "Cutia de donații pentru copii din Timișoara și din România". În Timișoara am început la 1 August, iar în România începem de la 1 Septembrie și vrem să le asigurăm terapii gratuite copiilor care au gradul 1 și gradul 2. Cei care au gradul 3 și 4 vrem să le oferim 50% și cei care nu au niciun certificat să le decontăm 30%. Deci am încercat întotdeauna să venim cu soluții și să putem să-i ajutăm în mare parte pe cei care au nevoie. Al doilea proiect se numește: "cutia de donații pentru pensionari". vrem să le oferim pensionarilor care au pensii sub 1000 de lei 2 tratamente gratuite pe an.  Pentru acest lucru ne-am deschis clinica.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Vezeteu: - Suntem oameni dedicați în ceea ce facem, avem colegi pe care i-am învățat de la zero și care au terminat o facultate, un master și nu au avut nici măcar o oră experiență . Am încercat întotdeauna să-i motivez , întotdeauna să facă cum ar face pentru părinții lor sau pentru bunicii lor sau pentru copii lor. Contează foarte mult comportamentul acesta. Am lucrat 24 de ani în afară. Vin cu o altă mentalitate. Dacă aș putea să schimb România aș putea să o schimb singur. Clinica mea vreau să fie  diferită față de alte clinici din Timișoara și din România.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Vezeteu: - Motivația vine din faptul că deja am un caz cu un copil care are 2 ani și nu a mers niciodată și de 3 luni de când vine la noi a început să meargă singur. Acest lucru mă motivează.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Vezeteu: - Ca și perspectivă de viitor îmi doresc foarte mult să mă asociez cu o firmă din Timișoara pentru a deschide o clinică în care să poată veni multă lume din țară să facă terapie gratuită.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Vezeteu: - Da, de ce nu! Mă bucur că sunt oameni care apreciază munca mea cinstită. În primul rând vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care au venit în clinica mea și care au avut încredere în mine și că s-au lăsat pe mâna mea. Mă bucur că am fost un ajutor foarte mare pentru ei. Ce le-am promis  oamenilor în clinica aia s-a și întâmplat. Le-am promis că vor pleca cu o schimbare de aici și așa a și fost. Nu sunt genul de om să spun că eu pot să vindec. Mulți mi-au pus întrebarea dacă sunt șanse de vindecare și am zis că singurul care poate să facă acest lucru este doar Dumnezeu, eu doar pot să ameliorez durerea. Celor care vor veni  în clinica noastră le transmit să aibă încredere în mine deoarece eu ce promit, aia fac. De multe ori poate promit mai mult și poate nu m-am ținut de cuvânt și aici vreau să mă revanșez pe alte părți pentru că de multe ori omul mi-a plătit un abonament de o oră care a făcut o ora jumate mai mult sau 20 de minute mai mult să vadă că sunt oameni care apreciază lucrul acesta. Cum v-am spus pentru mine banii sunt mai puțin importanți decât aprecierea omului și sănătatea lui. Oamenii care ne cunosc să apeleze la clinica noastră, cu siguranță nu vor fi dezamăgiți de tratamentul pe care îl facem. Tratăm oamenii pe partea de masaj, fizioterapie, reflexoterapie și kinetoterapie. Pot să vin cu dovezi clare că am avut copii cu probleme grave cum ar fi  că am avut copii cu hemipareză sau tetrapareză spastică care au venit o perioadă scurtă de timp la noi și au avut rezultate foarte mari. După cum v-am spus, faptul că iubim ceea ce facem și ne dăruim foarte mult, acest lucru ne-a făcut să avem rezultate mari. Facem acest lucru ca și cum l-am face pentru copiii noștri, părinții noștri, bunicii noștri și considerăm că sunt ei în locul lor.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Clinica Samomed - speranță și recuperare Clinica Samomed - speranță și recuperare Clinica Samomed - speranță și recuperare Clinica Samomed - speranță și recuperare Clinica Samomed - speranță și recuperare Clinica Samomed - speranță și recuperare Clinica Samomed - speranță și recuperare Clinica Samomed - speranță și recuperare Clinica Samomed - speranță și recuperare Clinica Samomed - speranță și recuperare Clinica Samomed - speranță și recuperare Clinica Samomed - speranță și recuperare

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Fizioterapie și Kinetoterapie . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului