Ești aici Acasă Brutării Claudia brutărie artizanală
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
9.1Nota finală
9.5Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
4.8 - facebook
8.2Indice de popularitate
182 evaluări - googleMaps
129 evaluări - facebook
Claudia Brutărie Artizanală
0753 954 455
Strada Stejarului 1 B
407280 Florești
Luni
13–18
Marţi
10–18
Miercuri
10–18
Joi
10–18
Vineri
10–18
Sâmbătă
10–15

Interviu cu laureatul

Data interviului: 10.04.2022

Claudia Brutărie Artizanală

 

Elena: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-    ați decis să activați în acest domeniu?

Dna.Crișan: - Am început activitatea în anul 2015. Făceam acasă din plăcere, pâine cu maia și am decis să transform acest hobby într- o afacere. 

Elena: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într-    un mod foarte detaliat - așa că a fi prezentă  în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-   mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-  o în domeniul dvs de activitate?

Dna.Crișan: - În primul rând nu fac rabat de la calitatea ingredientelor. Noi avem numai produse artizanale, bio, totul este făcut manual în  cantități limitate,  de aici și denumirea.De asemenea contează foarte mult și  echipa. Am în spate o echipa veche, stabilă, angajații mei  sunt independenți în sensul în care  își fac treaba perfect și în absența mea.

Elena:  - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna.Crișan: - Nu spun că  este  ușor, însă  fac totul cu relaxare și pasiune. Efectiv nu simt că este o povară pentru că vorbim până la urmă despre  un hobby transformat în business. Consider că mi-  am găsit calea și merg pe ea.

Elena:  - Top100 al ROMANIEI  este un clasament anual. Puteți să-   mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna.Crișan: - În momentul de față avem în derulare aprobarea construcției pentru brutărie și extinderea spațiului  deja existent în oraș.

Elena:  - Vă rog să-   mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți  clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna.Crișan: - Sigur, sunt foarte mulțumită mai ales că am ajuns în Top 100  datorită clienților noștri. Ceea ce mă încântă este faptul că nu am depus  un  efort însemnat ( reclamă de ex.)  pentru a ajunge în acest punc  doar mi-am făcut bine treaba.
Le mulțumesc  clienților nostri pentru că ne-  au ales și au rămas alături de noi, pentru felul în care ne transmit opiniile lor atât pozitive sau negative și nu în ultimul rând  le mulțumesc pentru îndrumări. Spun asta  pentru că avem produse  pe care le-  am creat în urma ideilor lor.  Îi așteptăm cu mare drag în continuare!

Elena:  -Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Brutării . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului