Ești aici Acasă Detailing Dma garage atelier detailing auto
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
9.1Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
6.9Indice de popularitate
54 evaluări - googleMaps
DMA Garage Atelier Detailing Auto
0737 151 746
Strada Golești 5a
077160 Popești-Leordeni
Luni
08–20
Marţi
08–20
Miercuri
08–20
Joi
08–20
Vineri
08–20

Interviu cu laureatul

Data interviului: 10.11.2022

DMA GARAGE S.R.L.

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-    ați decis să activați în acest domeniu?

Dl.Stere: - Este o pasiune veche, încă de la o vârstă fragedă lucram și petreceam ore întregi la mașina fratelui meu. Ulterior am activat in domeniul vânzărilor la o firma de produse medicale însă pandemia m- a făcut să realizez faptul că a- ți urma pasiunea este un lucru benefic. Astfel încât la începutul anului 2021 am demarat acest business.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într-    un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent  în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-   mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-  o în domeniul dvs de activitate?

Dl.Stere: - Am început această afacere având deja o experiență în domeniul de marketing și vânzări. Nu am pornit cu ideea de a mă îmbogăți ci cu dorința de a oferi servicii de calitate. Planul a fost acela  de a începe totul step by step fără să grăbesc lucrurile. Chiar mă gândeam acum ceva vreme că a trecut un an și jumătate și nici măcar nu am simțit.  Iau  proiect cu proiect tocmai în ideea de a  lăsa în urma mea un rezultat pozitiv, indiferent cât ar dura în timp. Există  și cazuri pe care  încerc să le explic pe pagina de socializare, pentru că nu postez doar rezultatele mele sau alte chemări pentru programări, am și articole de prevenție sau ce anume înseamnă detailing, pentru că foarte puțini știu ce înseamnă detailing-ul în esență.

Merg și pe recomandări. Anul acesta am mers pe un procent de 75% și mă refer la procentul de venit per baza de recomandări.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Sigur că există efort și având ca și termen de comparație munca de birou, făcând un raport, o zi de muncă în atelier echivalează cu trei zile de  muncă la birou. În momentul în care intru în atelier și am acolo mașină, nu părăsesc incinta timp de șase- opt ore depinde cât durează. Am avut și mașini la care am lucrat efectiv și doisprăzece ore însă timpul pentru mine trece foarte repede pentru că fac ceea ce îmi place.

Pasiunea mă menține motivat tot timpul. Chiar acum lucrez la o tapițerie din piele și sunt fascinat de ceea poate să iasă. Mai sunt și cazuri în care neatenția sau oboseala își spun cuvântul însă clientul este înștiințat și remediem urgent situația. Într- un procent de 70% am rămas prieten cu clienții și am încercat să vin pe piață cu niște aspecte foarte importante. Probabil că nu sunt singurul dar având în vedere că eu am bagheta în mâna eu fac totul.        Eu discut cu clientul  și nu numai înainte de comandă ci și ulterior, cu alte cuvinte am o situație foarte clară în care știu cu cine trebuie să discut sau cui să trimit  mesaj. Primind mesaj din partea unei societăți cu siguranță clientul se simte respectat și apreciat. Un alt aspect foarte important este acela că țin foarte mult la igienizare. În momentul în care clientului meu i se întâmplă  să își verse cafeaua pe banchetă de exemplu,  este rugat să vină  pentru coreție fără să existe vreun cost. Singura plată pe care o are de făcut este cea a timpului lui.

Nu costul primează pentru mine iar în timp accest lucru va face diferența și se va oglindi atât  în cifra de afaceri cât și în cea de vânzări. Foarte important din punctul meu de vedere este să fi om și să nu uiți de unde ai plecat.

Irina:  - Top100 al Romaniei  este un clasament anual. Puteți să-   mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Nu am un plan de dezvoltare intens. În primul rând vreau să investesc în mine pentru a mă  perfecționa. Vreau să cresc curat și puțin în fiecare an, pentru că  pasul pe care l- am făcut în acest business a fost și pentru mine, în ideea de a a avea mai mult timp cu copilul meu, de a avea posibilitatea să mă mulez și pe programul lui. Există  perioade în care simt nevoia de odihnă însă este o semi odihnă dacă vreți, o odihnă în fața calculatorului pentru că atunci mă ocup pe partea de acte.

Este un domeniu în care este anevoios să te dezvolți pentru că forța de muncă este foarte dificilă.

Irina: - Vă rog să-   mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți         clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Este o surpriză plăcută pentru mine această recunoaștere din partea clienților mei cât și din partea dumneavoastră. Așa cum vă spuneam  relația cu marea majoritate a clienților mei este de prietenie. Până acum nu am  avut recenzii negative însă sunt conștient că este posibil ca ele să existe  în viitor, le voi îmbrățișa și pe acelea pentru că vor fi constructive. Sunt pregătit pentru orice.

Le doresc să fie mai atenți cu ceea ce îi înconjoară, să fie mai preventivi. Îi invit să urmărească în continuare pagina mea de facebook.

Le mulțumesc că mi- au călcat pragul pentru că prin ei exist și eu. Îmi doresc să mă urmărească în continuare pentru că nu doar eu, ci împreună putem face lucruri bune.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Detailing . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului