Ești aici Acasă Imobiliare Home 4 you
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.8Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
6Indice de popularitate
68 evaluări - googleMaps
HOME 4 YOU
0767 909 395
Str. Egretei
500461 Brașov
Luni
09–18
Marţi
09–18
Miercuri
09–18
Joi
09–18
Vineri
09–18

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.20.2024

HOME 4 YOU IMOBILIARE

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Țîrea: - Am început să activăm în acest domeniu undeva prin anul 2005, dar am intrat treptat în această industrie pentru că noi mai avem și niște apartamente în regim hotelier și cumva, încet, încet am dezvoltat și partea aceasta de agenție imobiliară. Mai mult ne-am axat pe agenție imobiliară în ultimii 5 ani.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Țîrea: - Faptul că nu am fost și nu suntem agresivi deloc cu clientul este o particularitate care pentru noi contează foarte mult, știți impresia generală vizavi de breaslă agențiilor în care lucrăm. Faptul că avem un personal puțin, dar bine pregătit în ideea în care nu primează tranzacția, ci primează nevoia clientului este foarte important. Eu cred că, cumva și flexibilitatea noastră de a nu agresa clientul și cred că și faptul că personalizăm 100% tot ce facem cu el, ne ajută mult. Suntem o agenție înființată de noi, adică de mine și soțul meu și pentru că activăm în domeniul imobiliar de mult timp, am înființat această agenție și nu am vrut neapărat cum vă spuneam un volum, ci am vrut să personalizăm puțin experiența. Avem timp, stăm cu clientul cât este nevoie, vedem ce nedumeriri are și nu întotdeauna, scopul final e să facem tranzacția cu orice preț și ce cred că a contat foarte mult pentru că nu lucrăm la volum și cu orice preț este faptul că ne-am selectat clientela, adică și noi avem ceva de zis aici, nu lucrăm cu oricine și în orice condiții, adică dacă simțim clientul că are o nevoie și vine la noi și poate nu avem chimie sau chiar nu avem cum să-i rezolvăm problema, preferăm să-i spunem, că nu putem și să încheiem frumos discuția decât să avem cu orice preț colaboratori și clienți pe care să nu-i servim și să facem tot posibilul să le luăm un comision pentru orice. Deci cumva și noi calibrăm treaba aceasta. Eu cred că totuși ca să vă răspund direct, secretul constă în faptul că personalizăm cumva experiența, avem timp, lucrăm mai puțin, mai liniștit și chiar omul simte cumva o atenție mai sporită față de alte agenții care lucrează la volum. Nu ne stresează nimeni din spate, de exemplu, cum sunt francizații care au targete impuse de francizori. Eu cred că asta ne-a dat nouă cumva libertate să putem face acest lucru. De asemenea și seriozitatea se numără printre secrete.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dna. Țîrea: - Sunt eforturi semnificative de dedicare în primul rând și v-am zis eu cred că pentru a menține calitatea trebuie cumva să-ți dai seama în zilele noastre că tu în mod normal rezolvi o nevoie a unui client, nu îi vinzi serviciul și atunci dacă înțelegi foarte bine lucrul acesta, nu mai vezi în spate. Greșeala este că în momentul în care vinzi un serviciu, vezi din start comisionul care vine spre tine, nu vezi de fapt că tu trebuie să vii spre client, să-i afli cu adevărat nevoia și într-adevăr să-i vii în sprijin, să-i rezolvi problema. Cere o consultanță în primă fază, spune ce durere are, ce vrea să facă și tu prin experiența și expertiza pe care o ai, îi vii cu soluții. În mod normal, comisionarea e doar ultimul pas că se face tranziția aceasta de win-win: te-am plătit pentru un serviciu pe care tu mi l-ai dat, dar cel puțin pe nișa aceasta pe agenții imobiliare, greșeala mare e că totul e foarte agresiv, se vine foarte des înspre client, se zăpăcește omul la cap și poate acel client dorește doar câteva informații. Într-adevăr se menține cu multă dedicare și efort și din ce în ce mai greu pentru că oamenii au acces la multe informații. Se menține greu, se câștigă greu. Tocmai aceasta este și ideea că nu vrem să mergem cel puțin deocamdată, nu vrem să ieșim din Brașov pentru că vrem cumva să ne setăm bine, ce facem în Brașov, să facem totuși cumva cu amprenta asta pe care am dezvoltat-o aici și încet, încet bineînțeles că gândul este să intrăm și în alte orașe, dar până nu ne asigurăm că suntem pregățiți, nu o facem pentru că știm că nu o să putem să o menținem și în alte orașe tocmai pentru că se menține greu lucrul acesta.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Țîrea: - Pentru noi, faptul că omul se întoarce chiar și cu un review, dar nu doar cu un review, adică clienții noștri ne recomandă mai departe în fiecare zi dacă au ocazia și sunt întrebați, aceasta este cea mai mare satisfacție, pe lângă cea financiară. Aici este vorba despre dedicare și pasiune pentru că altfel nu prea ai cum, atât timp cât nu ai pasiune și dedicare și nu te informezi tot mereu și începi să faci modificări, de exemplu cum am făcut acum în a integra aceste servicii în spatele unei agenții imobiliare. Noi mereu stăm și ne uităm, ce putem să facem în plus și cu ce putem să venim mai mult în sprijinul clientului, nu doar o tranzacționare clasică: "tu vinzi, eu îți găsesc client, am încheiat actele, ți-am făcut vizionarea, ne-am dat mâna, mi-am luat comisionul și tu ai plecat" și atunci eu cred că toate acestea vin din pasiune. Ne place foarte mult ceea ce facem și chiar avem și foarte multe recomandări de la cei care au trecut prin agenția noastră și care au fost foarte mulțumiți și toți ne-au spus că ce au simțit aici: liniște, pace, relaxare, nu s-au simțit constrânși, au primit mai mult decât au crezut că și asta e foarte important, să nu faci o promisiune și de fapt să nu-ți respecți nici promisiunea respectivă. Noi tocmai nu doar că nu le promitem, dar de multe ori le depășim așteptările cu partea aceasta de servicii pe care le oferim și atunci de aici toate puse la pachet rezultă răspunsul.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Țîrea: - Ca și perspective de viitor, deocamdată vorbim doar de Brașov și am dori, să ne mărim echipa, adică probabil să mai luăm un colaborator cel puțin pe partea de vânzări. Următorul nivel este să scoatem mai tare în evidență agenția prin serviciile acestea "all inclusive" pe care le-am și înregistrat la OSIM, denumirea "Home for You - servicii imobiliare All Inclusive". Deci cel puțin începând de acum și până anul viitor inclusiv, focusul nostru va fi să ieșim cel puțin mai tare pe piață semnalizand faptul că suntem singura agenție imobiliară in care găsești 7 servicii imobiliare care deservesc procesului de care ai nevoie tu ca și client când apelezi la o agenție imobiliară. Deci acesta ar fi focusul: să ne mărim puțin echipa și să ieșim mai tare pe partea aceasta de Marketing, de Branding și să știe mai multă lume de acest pachet all inclusive.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2023 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Țîrea:  - Bineînțeles că ne bucură! În primul rând, vrem să le mulțumim ca idee pentru faptul că au ales să colaboreze cu noi și în al doilea rând, le-aș transmite că în momentul în care te vezi nevoit să-ți alegi o casă, e cumva un moment, poate unic pentru unii în viață și cu atât mai mult, le recomand să caute servicii de calitate în domeniu și să apeleze la o agenție imobiliară bineînțeles bine calibrată înainte pentru că această nevoie, noi cel puțin în România o luăm cumva superficial. Trebuie cumva să-și dea seama că poate e un pas unic în viață și le recomand să-și ia un specialist lângă ei. Într-o agenție imobiliară, afli mult mai multe detalii decât le știi tu ca și simplu cumpărător și atunci le recomand cu încredere să aleagă dintre cei mai buni și să-și ia la pachet un consultant imobiliar pentru că astfel evită timp pierdut, nervi, stres și alegeri greșit făcute. Așadar, îi încurajez să apeleze la o agenție imobiliară deoarece comisionul dat este infim pe lângă plus valoarea pe care o câștigă având un aliat, un consultant imobiliar lângă.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Imobiliare . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului