Ești aici Acasă Birouri de avocatură Alexandru amzu - cabinet de avocat
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.7Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - facebook
5.8Indice de popularitate
30 evaluări - facebook
Alexandru Amzu - Cabinet de Avocat
+40 786 816 495
Strada Mihail Kogalniceanu bl. 97
200142 Craiova

Interviu cu laureatul

Data interviului: 06.28.2023

Alexandru Amzu - Cabinet de Avocat

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Amzu: - Am terminat facultatea de Drept și am lucrat în domeniu. Am lucrat în insolvență, am fost consilier juridic și apoi avocat. A fost o succesiune firească.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Amzu: - Cred că secretul constă în perseverență și în seriozitate. În ziua de azi ca în orice business seriozitatea este cea mai importantă, bineînțeles și rezultatele de altfel. Avocatura ca orice business ține foarte mult de marketing și de comunicare. În momentul în care comunici permanent cu clientul și îi explici ce opțiune are, în ce stadiu se află dosarul lui, ce se întâmplă de acum înainte, ce se poate întâmpla negativ ș.a.m.d. și în momentul în care au ieșit niște rezultate clienții rămân și în momentul în care rămân mai și recomandă și atunci inevitabil vin și recenzii.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Amzu: - Mă simt motivat și concentrat datorită faptului că îmi place ceea ce fac. Dacă nu îți place ceea ce faci, greu ajungi să ai calitate sau clienți mulțumiți. Este un cumul de factori atât personal cât și profesional și financiar. Până la urmă este o profesie satisfăcătoare din mai multe puncte de vedere.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Amzu: - Next level este abordarea avocaturii într-un mod mult mai dinamic și orientat spre partea digitală pentru că toate businessurile se îndreaptă spre digitalizare și atunci next level ar fi crearea unei echipe mai mari și digitalizarea, adică implementarea unei digitalizări spre care tinde să meargă și profesia, de fapt tinde să meargă orice business în ziua de astăzi. De asemenea și stilul de viață în general tinde să meargă către digitalizare. Acesta cred că este next level din punctul meu de vedere.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Amzu: - Cu siguranță sunt mulțumit! Clienților prezenți le mulțumim pentru colaborările îndelungate pentru că în general clienții noștri au o colaborare îndelungată cu noi și fiecare ajung la noi și rămân și mai departe și bineînțeles ne și recomandă, iar pentru potențialii clienți nu putem decât să ne gândim că văzând și aflând despre munca noastră o să continue să vină și să ne contacteze pentru noi colaborări și noi oportunități.  Atunci când calitatea este bună și clientul vine. Nu este nevoie de eforturi suplimentare.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Birouri de avocatură . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului