Ești aici Acasă Cursuri de șoferi Scoala de soferi kymstar
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.7Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - facebook
5.5Indice de popularitate
53 evaluări - facebook
Scoala de Soferi Kymstar
+40 722 302 920
Bd Decebal 44
610076 Piatra Neamt
Luni
09:00-17:00
Marţi
09:00-17:00
Miercuri
09:00-17:00
Joi
09:00-17:00
Vineri
09:00-17:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 07.20.2023

Școala de Șoferi Kymstar

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Moroi: - Școala de șoferi Kymstar a fost fondată în anul 1992 datorită faptului că domnul manager a lucrat în domeniu înainte de anul 1990, iar după 1992 în momentul în care s-au deschis pârghiile s-a luat decizia de a deschide prima firmă privată în ceea ce privește școlile de șoferi în Piatra Neamț.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Moroi: - Consider că secretele noastre constau în primul rând în corectitudine, profesionalism, preț corect și bineînțeles în dotări. Tot timpul updatăm tot ceea ce înseamnă noutate în domeniu și în primul rând ca și metode și proceduri de lucru nu suntem una dintre cele mai mari din Piatra Neamț, nu ne bazăm pe cantitate, ci pe calitate. Dincolo de toate e vorba de o anumită prestanță pe care o impunem atât clienților cât și concurenților.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Moroi: - Cu siguranță. Targetul nostru nu este de sume de bani sau încasări. Targetul nostru se referă la procentul acela de promovabilitate al candidaților.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Moroi: - Mă simt motivat și concentrat datorită faptului că îmi place foarte mult ceea ce fac.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Moroi: - Ne dorim foarte mult să rămânem la același nivel la care suntem și în momentul de față. Poate din punct de vedere al rezultatelor să ne impunem mai multă rigoare pentru că din punct de vedere profesional eu zic că suntem bine.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Moroi: - Vreau să le mulțumim tuturor clienților pentru încrederea acordată!

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Cursuri de șoferi . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului