Ești aici Acasă Farmacii veterinare Cabinet si farmacie veterinara vet trail
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.6Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5.3Indice de popularitate
22 evaluări - googleMaps
Cabinet si farmacie veterinara Vet Trail
0773 767 838
Strada Octav Onicescu 27
710105 Botoșani
Duminică
11–14
Luni
08–20
Marţi
08–20
Miercuri
08–20
Joi
08–20
Vineri
08–20
Sâmbătă
08–16

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.27.2024

                             Cabinet si farmacie veterinara Vet Trail

Irina Pintilie: Bună ziua, sunt Irina Pintilie de la TOP100 OF ROMANIA. Astăzi avem plăcerea de a discuta cu Raisa Pascal, managerul Cabinetului și Farmaciei Veterinare Vet Trail, recunoscută pentru serviciile sale excepționale în cadrul comunității veterinare din România. Bună ziua, Raisa, și felicitări pentru nominalizare și prezența în top!

Raisa Pascal: Bună ziua și vă mulțumesc pentru recunoașterea oferită. Este o onoare pentru noi să fim parte din acest proiect valoros.

 

Irina Pintilie: Povestește-ne, te rog, cum ai ajuns în acest domeniu și ce te motivează în munca ta?

Raisa Pascal: Pasiunea pentru medicina veterinară mi-a fost inspirată încă din liceu. Provocările și scepticismul inițial al celor din jur nu m-au descurajat. Am reușit să urmez drumul pe care mi l-am dorit, lucrând în diverse orașe, până când m-am stabilit la Botoșani și mi-am realizat visul de a deschide un cabinet veterinar. Echipa pe care am format-o și calitatea serviciilor pe care le oferim sunt cele care ne definesc.

 

Irina Pintilie: Cum a contribuit Vet Trail la clasarea în topul TOP100 OF ROMANIA?

Raisa Pascal: Cred că aprecierea clienților noștri vine din modul nostru de a aborda pacienții și răbdarea pe care o avem. Ne luăm timpul necesar pentru a explica și a răspunde la întrebările lor, ceea ce cred că face o diferență semnificativă.

 

Irina Pintilie: Ce înseamnă pentru tine și echipa ta să fiți recunoscuți în acest mod?

Raisa Pascal: Este o confirmare că munca noastră este apreciată și că eforturile noastre de a face diferența în viața animalelor și a proprietarilor lor sunt recunoscute. Ne motivează să continuăm să oferim servicii de calitate și să ne îmbunătățim constant.

 

Irina Pintilie: Care sunt planurile tale de viitor pentru Vet Trail?

Raisa Pascal: Viziunea mea este să extindem serviciile și să construim un spital veterinar cu o echipă mare de specialiști, fiecare exceland în domeniul său. Dorim să devenim un centru de referință în medicina veterinară, atât la nivel național, cât și internațional.

 

Irina Pintilie: Ai vreun mesaj pentru clienții și potențialii clienți care citesc acest interviu?

Raisa Pascal: Vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne-au acordat încredere și ne-au susținut. Fiecare apreciere și feedback ne hrănesc determinarea de a continua și de a ne strădui să oferim cele mai bune servicii. Echipa Vet Trail este aici pentru voi și pentru animalele voastre, mereu pregătită să răspundă nevoilor cu profesionalism și dedicare.

 

Irina Pintilie: Mulțumim, Raisa, pentru timpul acordat și pentru toate eforturile pe care le depuneți pentru a oferi

 
 

 

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Farmacii veterinare . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului