Ești aici Acasă Farmacii veterinare Animaterra vet - cabinet și farmacie veterinară lețcani
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.8Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
6Indice de popularitate
29 evaluări - googleMaps
44 evaluări - facebook
Animaterra Vet - Cabinet și Farmacie Veterinară... Animaterra Vet - Cabinet și Farmacie Veterinară Lețcani
+40 758 865 887
Strada Principala, nr. 122
707280 Letcani
Luni
08:00-17:00
Marţi
08:00-17:00
Miercuri
08:00-17:00
Joi
08:00-17:00
Vineri
08:00-17:00
Sâmbătă
08:00-14:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 04.06.2024

                      Animaterra Vet - Cabinet și Farmacie Veterinară Lețcani

 

Irina Pintilie: Bună ziua, vorbesc cu Grigoraș Maria Mădălina, managerul Animaterra Vet, laureată a premiului TOP100 OF ROMANIA în categoria serviciilor veterinare. Felicitări pentru clasarea în top! Vă rugăm să ne spuneți mai multe despre aventura dumneavoastră în medicina veterinară.

Grigoraș Maria Mădălina: Mulțumesc foarte mult. Am știut întotdeauna că vreau să fiu veterinar; a fost pasiunea mea de când eram copil. Animaterra Vet și-a început activitatea acum doi ani, în aprilie, și de atunci ne străduim constant să oferim cea mai bună îngrijire posibilă animalelor clienților noștri.

 

Irina Pintilie: TOP100 OF ROMANIA este un proiect la nivel european care distinge companiile pe baza recenziilor clienților și popularității lor. Ce credeți că apreciază clienții la serviciile dumneavoastră?

Grigoraș Maria Mădălina: Cred că apreciază abordarea noastră empatică față de animale și satisfacția pe care o obțin din planurile de tratament propuse. Tratăm toate animalele cu aceeași grijă, indiferent de originea sau valoarea lor.

 

Irina Pintilie: Menținerea unui nivel înalt de calitate în serviciile veterinare este o provocare. Cum faceți față acestei provocări?

Grigoraș Maria Mădălina: Este adevărat, nu este ușor. Cea mai mare provocare o reprezintă așteptările diverse ale proprietarilor de animale. Noi selectăm cu grijă și recomandăm cele mai bune soluții disponibile, dar convingerea clienților despre valoarea serviciilor noastre și costurile asociate poate fi dificilă.

 

Irina Pintilie: Motivația și concentrarea sunt esențiale în orice domeniu. Cum reușiți să mențineți echipa motivată și concentrată pe obiective?

Grigoraș Maria Mădălina: Este vorba despre pasiunea și atașamentul față de profesie. Visul meu din copilărie a fost să ajut animalele ca medic veterinar. Iubirea față de acest lucru mă motivează în fiecare zi.

 

Irina Pintilie: Cum vedeți viitorul Animaterra Vet?

Grigoraș Maria Mădălina: Îmi doresc să evoluez atât personal, cât și să dezvolt echipa și afacerea. Am început cu echipamente de bază, necesare, și încetul cu încetul am încercat să le dezvoltăm. Fiind singura persoană care investește, e dificil să te împarți în mai multe direcții.

 

Irina Pintilie: Este nominalizarea la TOP100 OF ROMANIA o sursă de satisfacție specială pentru dumneavoastră?

Grigoraș Maria Mădălina: Desigur, este o mare onoare. Chiar dacă animalele nu pot vorbi, proprietarii lor ne împărtășesc frecvent bucuria și satisfacția față de serviciile noastre. Aceasta este cea mai bună recompensă pentru noi.

 

Irina Pintilie: Doriți să transmiteți un mesaj clienților actuali și potențiali?

Grigoraș Maria Mădălina: Doresc să le mulțumesc tuturor clienților noștri pentru suport și pentru recenziile pozitive. Recomandările dumneavoastră sunt extrem de importante pentru noi. Promitem să ne străduim să menținem cele mai înalte standarde ale serviciilor noastre.

 

Irina Pintilie: Aceasta a fost Grigoraș Maria Mădălina de la Animaterra Vet, laureată a premiului TOP100 OF ROMANIA. Vă mulțumim pentru timpul acordat acestui interviu și vă felicităm pentru succesul dumneavoastră. Sperăm că munca și dedicarea dumneavoastră vor continua să fie apreciate de clienți și pacienți.

Grigoraș Maria Mădălina: Vă mulțumesc foarte mult pentru oportunitatea de a împărtăși povestea noastră. Suntem onorați de premiu și motivați să continuăm să ne dezvoltăm. Invităm pe toți cei care caută îngrijire profesională și plină de empatie pentru animalele lor să viziteze Animaterra Vet. Împreună, construim mai mult decât o clinică - creăm o comunitate de oameni care se îngrijesc cu adevărat de bunăstarea animalelor.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Farmacii veterinare . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului