Ești aici Acasă Electrician auto Wks performance
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.6Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5.4Indice de popularitate
36 evaluări - googleMaps
WKS Performance
0730 271 158
Strada Zizinului 113
500407 Brașov
Luni
08–21
Marţi
08–21
Miercuri
08–21
Joi
08–21
Vineri
08–21
Sâmbătă
11:30–15:30

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.19.2024

WKS Performance

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Butiu: - Domeniul de activitate l-am ales, să zicem, în primul rând plecând dintr-o pasiune pentru automobile, în mod special pentru marca BMW, și s-a întâmplat în urmă cu mult timp, când prin 2007 chiar, 2008 nu am dezvoltat chiar atunci un business, fiind o pasiune practică într-un grup mai restrâns, într-un club, să zicem așa. S-a transformat în business full-time începând cu sfârșitul anului 2015, începutul anului 2016, ceea ce m-a făcut să îmi dau demisia de la job-ul anterior, unde am lucrat vreo 21 de ani ca inginer electric. Cam despre asta este vorba.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Butiu: - În primul rând, pentru că cel mai important factor ar fi, cred, seriozitatea în primul și primul rând. Acum, să lăsăm la o parte orice urmă de modestie, că nu e cazul. Deci, profesionalismul, să zicem că e foarte important. Partea a doua și cred că satisfacția mea văzând satisfacția lor. Probabil că și asta contează. Sunt un om destul de deschis și, practic, la mine totul pleacă într-o armonie. Relațiile interumane cred că sunt foarte importante în orice business ar fi el. Deci, cred că și primul contact pe care îl ai cu un eventual client, cum se desfășoară o discuție. Eu sunt genul de om care dau foarte multe informații gratuit, pur și simplu încerc să ajut pe cât se poate de mult în detrimentul timpului liber. Cam astea ar fi în linii mari, să zicem.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Butiu: - Da. Foarte greu chiar. Că să fiu destul de scurt, că nu are sens să o lungim, că putem povești foarte mult pe tema această, dar să dau așa un mic indiciu, cred că n-am fost de 8 ani în concediu, una la mâna. Nu că n-aș fi putut, pur și simplu am tot amânat din lipsă de timp, am amânat luna viitoare, luna viitoare până s-a încheiat anul și tot așa. Și ca și volum de timp alocat, eu undeva cred că pot să fac o medie de 14 ore pe zi garantat, uneori poate și mai mult. Am stat și 30 de ore, să zicem, adunate. Bine, acestea au fost cazuri izolate, da. Ca să spun, ca medie, sigur, între 13 și 15 ore pe zi, inclusiv sâmbăta, poate 10 ore. Deci, e destul de mult, cred.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Butiu: - Este din ce în ce mai solicitant, având în vedere că mai am și încă două sedii deschise: unul la Roma și unul la Essen în Germania și am o grămadă de colaboratori online și se amplifică foarte tare situația, pentru că uneori chiar și eu, în punctul meu de lucru de aici, de la Brașov, am foarte multă treabă și plus sunt câtiva clienți care vin pe cap și te întreabă ceva și mai trebuie să fac și alte chestii online, deci fac trei-patru lucruri deodată, de multe ori. Și e greu, e greu, ce să zic, e un efort mare și oboseala își spune cuvântul la un moment dat dar merg înainte, că asta e. Când vezi că încerci să crești și toată munca se transformă într-o satisfacție și beneficii financiare pe de cealaltă parte, te motivează, să zicem așa. Și probabil că un factor foarte important care mă motivează să fac chestia aceasta este că îmi și place ce fac. Și cred că asta e iar un lucru important în orice business.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Butiu: - Aici am mai multe păreri și încă sunt într-o dilemă personală. O dată când businessul se amplifică și crește de la zi la alta și e clară treaba, că dacă mergi într-un ritm constant în sus, dacă nu îți schimbi cumva politica, nu ai cum să mergi în jos, e clar asta. Dar probabil că oboseala, spunându-și cuvântul, mă va face să reduc un pic din fluxul acesta foarte mare și asta doar într-un simplu mod. Probabil că voi filtra mult din ce voi face. Voi face ce mă motivează mai mult și ce îmi creează satisfacție mai mare și financiară și personală. Dar probabil că un pas următor ar fi să mă extind puțin, câte puțin.  Încă nu e clar și vedeți și dumneavoastră situația geopolitică a lumii. Momentan ne cam împiedică să ne gândim foarte departe.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2023 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Butiu: - Da, este clar lucru. Deci uneori chiar fac rabat de la orice satisfacție financiară în avantajul clientului să spunem așa și al persoanei care îmi calcă pragul deoarece vreau că aceasta să plece multumită. Uneori chiar au fost situații, când practic nu numai că am muncit pe gratis, poate am dat și din buzunar. S-a întâmplat, nu odată, ci de câteva ori și se va mai întâmpla probabil. Și ceea ce vedeți dumneavoastră în Google probabil, cred că totul s-a reflectat cumva la recenziile din Google, acolo nu cred că este 1% din flux pentru că puțină lume lasă review-uri. Nu cerșesc nici un review și nici o steluță, dar ei vorbesc foarte mult. Sunt comunități destule. Un nume s-a creat deja, există un nume care e cunoscut. Contează și review-urile acelea date de la persoană la persoană, să știți, care nu apar online, că nu apar, dar acele review-uri, să zicem, direct verbale și recomandări îmi aduc mie clienți. În mod sigur, că vin în primul rând cu certitudinea că nu va fi un, așa zis, dorel care va lucra și va face o anumită lucrare. Au încredere să-și lase mașinile, chiar dacă sunt foarte scumpe, de exemplu chiar am avut un rolls royce lăsat de o persoană trei zile aici fără ca eu să-l cunosc, venind la recomandarea altcuiva. Mă ajută foarte mult chestia aceasta, că o vorbă bună și o recomandare înseamnă foarte mult. Ajută și acele recenzii pe Google, să știți că sunt foarte importante pentru cei care pur și simplu caută ceva aleatoriu și nu au o persoană anume sau un loc anume targetat. Acolo clar lucru ajută recenziile din Google. Foarte puțini lasă recenzii și cred că lasă mai mult tineretul, care să zicem are activitate online mai amplă. Dar contează și ce vorbește lumea din gură în gură.

Vreau să le transmit tuturor clienților că nu se va schimba nimic în rău din 2024. Va fi din ce în ce mai bine, din toate punctele de vedere, ca și utilități pe care le posed, ca și viitoare investiții pe care am în plan să le fac. Deci totul este pentru binele tuturor. Cam asta ar fi în linii mari.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Electrician auto . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului