Ești aici Acasă Dezvoltatori Belview residence slatina
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.7Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
5.6Indice de popularitate
3 evaluări - googleMaps
12 evaluări - facebook
Belview Residence Slatina
0721 222 992
Strada Panselelor 20
230108 Slatina
Luni
08:00-19:00
Designul si arhitectura din Belview Residence isi doreste sa ofere bucuria si relaxarea de a fi acasa. Stilul arhitectural exterior emana rafinament prin liniile drepte, curate, fara ornamente excesive. Pozitionarea blocurilor permite ca toate apartamentele sa se bucure de lumina naturala in mod egal pe tot parcursul zilei. Designul inovator si adaptat nevoilor pastreaza un standard ridicat al calitatii vietii si transforma orice spatiu intr-o oaza de bunastare, menita sa ofere confort. Constructia proiectului imobiliar are la baza calcule solide de rezistenta, ce asigura o inalta protectie antiseismica.Cu o priveliste deosebita si cu cele mai frumoase apusuri in zare, oglindite de raul Olt, precum si un spatiu confortabil, luxos si modern in interior, fiind aproape de tot ce ai nevoie pentru a-ti satisface usor nevoile si dorintele. Toate apartamentele sunt compartimentate inteligent, cu terase si spatii generoase inundate de lumina naturala.

Interviu cu laureatul

Data interviului: 01.18.2023

Belview Residence Slatina

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Cruceru: - Am luat decizia de a realiza acest proiect imobiliar în urmă cu 2 ani.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Cruceru: - Probabil secretul constă în faptul că am păstrat și am ținut să existe o calitate deosebită a materialelor folosite și nu numai: designul este un design foarte elegant. Personal m-am ocupat de toate detaliile pentru realizarea proiectului și atât timp cât investești timp foarte mult în ceea ce faci și îți dorești ca totul să iasă perfect, automat că și review-urile care au sosit de la oamenii care au fost mulțumiți de ceea ce au cumpărat reflectă rezultatul muncii pe care am depus-o de circa 2 ani și pe care o depun în continuare pentru că proiectul încă nu este finalizat. Am finalizat abia primul bloc și următoarele 2 blocuri sunt în construcții.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Cruceru: - De când mă trezesc și până adorm, încerc să fac tot ceea ce pot să fac să fie foarte bine și în meseria pe care o am de avocat, dar și în cea de dezvoltator imobiliar.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Cruceru: - În afară de realizarea celor 2 construcții care vor fi și ultimele din acest complex, nu ne putem dori altceva decât finalizarea proiectului și bineînțeles vânzarea tuturor imobilelor construite pentru că finalitatea cam aceasta ar fi. Ulterior în situația în care viitorul ne oferă și alte oportunități în care am putea investi tot în domeniul imobiliar probabil că nu ne vom da la o parte și vom merge pe aceeași calitate și pe aceleași construcții care să iasă în evidență, să aducă plus valoare orașului Slatina.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Cruceru: - Sincer mă flatează încadrarea în acest top, nici nu mă așteptăm. Să sperăm că vom putea fără discuții să ținem pasul cu topul în sine. Cu siguranță în Complexul Belview Residence Slatina vor găsi acel confort de care să se poată bucura generații și generații. În primul rând chiar și din punct de vedere tehnic rezistența în sine a fiecărui imobil este garantată undeva până la un curemur de 12 grade pe scara Richter. Am investit tot ce era pe piață efectiv mai bun în aceste construcții tocmai pentru a asigura un confort deosebit tuturor celor care înțeleg să investească pentru a locui în complex sau chiar pentru a închiria pentru că inclusiv datorită situației economice actuale este evident faptul că și investirea într-un apartament în acest Complex Belview Residence având în vedere platforma industrială care este destul de mare în orașul Slatina, chiriile sunt destul de mari în această perioadă. Este clar că nu pot fi luate în calcul doar ca și apartamente de locuit, ci pot fi și bunuri în care să investeșți și care să-ti aducă plus valoare în cel mai scurt timp posibil pentru recuperarea investiției pe care o faci. Plecând de la calitatea și poziționarea acestor imobile și până la faptul că deși suntem în plină iarnă de o săptămână într-adevăr vremea este un pic mai blândă, confortul tehnic interior este de 21 de grade într-un apartament căruia deocamdată nu i-am găsit un cumpărător. Deci, deși centrală termică este oprită și nu a funcționat niciodată, decât în probele care s-au făcut, în interiorul blocului sunt 21 de grade într-un apartament la parterul blocului. În aceste condiții vă dați seama că inclusiv poate fi considerată o construcție verde având în vedere faptul că zidurile au o grosime de 45 de cm. Sunt multe case care nu au reușit să-și asigure acest confort tehnic și aici mă refer la casele de la curte. Eleganța și rafinamentul din complex fac o notă aparte de la prima vizualizare a clădirii. Deci acest lucru ne-am si dorit să fie mai mult decât un complex de apartamente.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Belview Residence Slatina Belview Residence Slatina Belview Residence Slatina Belview Residence Slatina Belview Residence Slatina Belview Residence Slatina Belview Residence Slatina Belview Residence Slatina Belview Residence Slatina Belview Residence Slatina Belview Residence Slatina Belview Residence Slatina

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Dezvoltatori . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului