Ești aici Acasă Magazine de scule Echinox com s.r.l.
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.6Nota finală
9.6Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
5 - facebook
6.1Indice de popularitate
41 evaluări - googleMaps
1 evaluări - facebook
ECHINOX COM S.R.L.
0255 228 511
Strada Progresului nr. 1A
320223 Reșița
Luni
08–18
Marţi
08–18
Miercuri
08–18
Joi
08–18
Vineri
08–18
Sâmbătă
08–14

Interviu cu laureatul

Data interviului: 12.29.2022

ECHINOX COM S.R.L.

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Pădurean: - Firma noastră activează de foarte mulți ani pe piață. Suntem înființați din anul 1994. Firma a fost creată după revoluție de către tatăl și fratele meu. El a fost cel care a pus bazele acestei firme. Nu am avut acest obiect la înființare. Efectiv eram dedicați comerțului cu amănuntul cum foarte multe firme probabil că au luat naștere imediat după Revoluție, dar în domeniul actual de activitate pot să spun că am intrat în jurul anilor 1999-2000. Cam acesta a fost punctul în care am decis împreună să schimbăm strategia și până la urmă domeniul de activitate și am reușit să intrăm în relație cu anumiți parteneri străini în primul rând care atunci își făceau și ei apariția în România și atunci practic a fost începutul activității de bază.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Pădurean: - Reputația am câștigat-o numai vânzând și reparând. Trebuie să vinzi bine, să știi ceea ce vinzi în primul rând, să specializezi personalul. Noi suntem o firmă micuță cu 10 angajați, o firmă de familie, după cum v-am mai spus: lucrez împreună cu fratele și cu cumnata, soția fratelui meu. Suntem cei care conducem firma. Cumnata mea este chiar contabila firmei noastre. Deci suntem o firmă de familie la care ținem foarte mult. Avem angajați care activează de 20 de ani în cadrul acestei societăți, ceea ce zic eu că spune multe deși acum după cum văd este la modă într-un fel sau altul ca locurile de muncă să fie schimbate cât mai des, dar să știți că nu sunt de acord cu acest principiu. Un om dacă se învechește la un loc de muncă și își face treaba așa cum trebuie și se specializează în acel domeniu, eu zic că trebuie apreciat și stimulat astfel încât să rămână alături. Eu mă ocup de partea de service, iar fratele meu se ocupă de partea de vânzări. Vreau să mai spun că am încercat și am reușit să asigurăm un grad de satisfacție al clienților pentru că este foarte important ca omul să fie mulțumit de serviciul oferit pentru a veni și a două oară.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Pădurean: - Eu cred că odată ce ai ajuns aici este ca și în sport. Am practicat și eu un sport de performanță: am fost automobilist de performanță și am obținut multe titluri de campion național. De asemenea copilul meu este dansator sportiv de performanță și deja are câteva titluri de campion național și pot să vă spun că sportul m-a ghidat foarte mult în viață pentru că odată ce ajungi să trăieșți după un anumit standard, în reguli mă refer în primul rând să ai o anumită etică, să fii corect, să fii cinstit și în afaceri. Este exact ca și în sport, deși uneori nu este chiar așa în viață, dar revin ca să te menții campion este mult mai greu decât ca să devii și atunci pentru a te menține la nivelul la care ai ajuns trebuie să te perfecționezi în continuu: să munceșți, să lupți în sport, efectiv să te implici total, să-ți dedici întregul timp disponibil activității pe care o desfășori.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Pădurean: - Nivelul următor ar fi să am alături de mine cât mai mulți clienți pentru că acest lucru implică și creșterea afacerii noastre pentru că până la urmă este o afacere de familie. De asemenea doresc ca personalul pe care îl avem în prezent să rămână tot alături de noi. Normal că încercăm și reușim să-i stimulăm în fiecare an pe măsura posibilităților noastre având în vedere și situația conjuncturală în care trăim acum pentru că mediul de afaceri este și el foarte afectat de ceea ce se întâmplă și aici mă refer la război, la scumpiri, la inflație. Acestea sunt lucruri care ne privesc pe toți, iar pe plan profesional bineînțeles eu și fratele meu dorim să mai deschidem un punct două de lucru în județul Caraș - Severin pentru că nu v-am spus: noi activăm strict în Județul Caraș - Severin, nu avem puncte de lucru în alte județe. Activăm în două orașe: în Reșița și în Caransebeș. De asemenea dorim să ne modernizăm poate spațiile, tot așa în funcție de bugetul pe care îl avem la dispoziție, dar în primul și în primul rând doresc ca resursa umană, oamenii pe care îi avem la ora actuală să rămână alături de noi pentru că sunt foarte buni și ținem la ei și zic că și ei țin la noi și acest lucru este cel mai important: oamenii să fie cât mai aproape de noi.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Pădurean: - Da, vreau să vă spun că sunt surprins. Credeți-mă că odată la două trei zile urmăresc recenziile raportate la societatea noastră și am văzut că în proporție covârșitoare sunt recenzii pozitive și chiar m-a bucurat acest lucru.

Da, sigur că da, să știți că aveți mare dreptate cu această afirmație. Faptul că sunt clienți care au avut în trecut experiențe neplăcute cu terțe firme este o realitate din păcate. Întâlnesc dacă nu zilnic, săptămânal acest lucru. Clientul intră în magazin sau în service și primul lucru care întreabă este dacă produsul pe care îl oferim este original, dacă reparația pe care o efectuăm este însoțită de un deviz de reparație. Pentru mine aceste întrebări au fost foarte ciudate la început pentru că noi acest lucru facem: încercăm și reușim să facem reparații de calitate, să vindem produse originale cu certificate de conformitate, cu certificate de calitate și nici nu puneam problema că un client poate să vină cu asemenea prejudecăți. Uneori poate chiar m-am supărat, dar stând și gândindu-mă la rece, omul acela are dreptate că poate dacă și eu mă duc în altă parte și apelez la cineva și consider că serviciile pe care mi le-a oferit nu au fost pe măsura așteptărilor mele, normal că la următorele persoane la care apelezi ai o reținere. De aceea vreau să le transmit pe această cale să pășească cu încredere spre societatea noastră pentru că aici suntem pentru clienți în slujba lor. Îi îndemn și îi încurajez să vină cu inima deschisă către noi pentru că vom face tot ce ne stă în putință pentru a le rezolva problemele.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Magazine de scule . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului