Ești aici Acasă Magazine de scule Drufgarden stihl
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.3Nota finală
9.6Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
5.4Indice de popularitate
16 evaluări - googleMaps
DRUFGARDEN STIHL
0256 241 101
Bulevardul General Ion Dragalina 23
300162 Timișoara
Luni
10:30–17
Marţi
10:30–17
Miercuri
10–17
Joi
10–17
Vineri
09–15:30
Sâmbătă
09–12

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.07.2024

 

                                                                                                                  DRUFGARDEN STIHL

 

Irina Pintilie: Bună ziua, Luminiță. Suntem onorați să realizăm acest interviu cu dumneavoastră, reprezentanta unei dintre cele mai apreciate firme din România, în domeniul Casă și Grădină, subcategoria magazine de scule. Cum v-ați simțit când Drum Garden a fost recunoscută în TOP100 OF ROMANIA?

Luminiță Burci: A fost o surpriză plăcută, dar și o confirmare a muncii noastre. Este o recunoaștere a calității serviciilor noastre, dar și a popularității firmei în rândul clienților.

 

Irina Pintilie: Ce credeți că apreciază cel mai mult clienții dumneavoastră?

Luminiță Burci: Cred că apreciază profesionalismul și cunoștințele tehnice ale echipei noastre, care este surprinzător de feminină. De asemenea, ne actualizăm continuu cunoștințele despre produsele noi, ceea ce contribuie la aprecierea și fidelitatea clienților noștri.

 

Irina Pintilie: Cum reușiți să vă mențineți calitatea serviciilor la un nivel înalt?

Luminiță Burci: Prin formarea continuă și prin pasiunea pentru domeniu. Eforturile sunt pe măsură, dar satisfacția recunoașterii ne motivează să continuăm și să ne îmbunătățim constant.

 

Irina Pintilie: Care sunt planurile de viitor pentru Drum Garden?

Luminiță Burci: Ne dorim să continuăm să creștem, să inovăm și să ne adaptăm la cerințele pieței, chiar dacă semnalele din piață nu sunt întotdeauna pozitive. Suntem conștienți de provocări, dar rămânem optimiști.

 

Irina Pintilie: Un ultim mesaj pentru clienții dumneavoastră?

Luminiță Burci:  Le mulțumim pentru încredere și le promitem că vom continua să oferim produse și servicii de calitate, să ne îmbunătățim continuu și să fim mereu la dispoziția lor cu soluții inovatoare și eficiente.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Magazine de scule . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului