Ești aici Acasă Magazine de scule Dedaly construct 1002 art .srl
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.2Nota finală
9.4Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
8.7Indice de popularitate
138 evaluări - googleMaps
DEDALY CONSTRUCT 1002 ART .SRL
0757 687 740
NR20A
Str. Poetului NR 20
Luni
08–20
Marţi
08–19
Miercuri
08–19
Joi
08–19
Vineri
08–19
Sâmbătă
08–17

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.08.2023

DEDALY CONSTRUCT 1002 ART .SRL

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Bocșa: - Am început să activăm în acest domeniu al construcțiilor în urmă cu 15 ani deoarece acest lucru s-a cerut la momentul respectiv pe piață. Datorită faptului că cererea pentru materiale de construcții a fost foarte mare, afacerea fiind una de familie, tatăl meu fiind constructor, mama ocupându-se cu comerțul, cam așa s-a format mica firmă Dedaly.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Bocșa: - Consider că secretul constă în promptitudine, sinceritate, dar și în prețuri bune.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Bocșa: - Ca să poți să te lupți cu concurența, trebuie să vii tot timpul cu ceva în plus, acest lucru înseamnă să faci ceva în plus și dacă nu vii tot timpul cu chestii noi, să te menții în trend, rămâi în urmă și atunci din momentul în care o firmă rămâne în urmă sau stă pe loc, deja e cu un pas mai aproape de insolvență, deci să fim la curent cu tot ce se întâmplă, cam acesta este răspunsul.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Bocșa: - Ca și perspectivă de viitor ne dorim să mai deschidem câteva puncte de lucru și să putem continua să mulțumim clienții.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Bocșa: - În mare parte vrem să mulțumim clienților pentru faptul că ne-au ales pentru promptitudine și pentru prețurile bune. Cam acesta este mottoul nostru: să fie marfă la timp în timpul cel mai scurt și prețul să fie cel mai mic, așadar cam acesta este mottoul firmei: rapiditate și prețuri bune.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Magazine de scule . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului