Ești aici Acasă Case funerare Servicii funerare galati magnolia memories
TOP 100 OF ROMANIA: 2022, 2021
9.8Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
9.2Indice de popularitate
107 evaluări - googleMaps
Servicii Funerare Galati Magnolia Memories
0755 371 371
Bloc S2
Strada Brăilei Nr. 181
Duminică
Deschis 24 de ore
Luni
Deschis 24 de ore
Marţi
Deschis 24 de ore
Miercuri
Deschis 24 de ore
Joi
Deschis 24 de ore
Vineri
Deschis 24 de ore
Sâmbătă
Deschis 24 de ore

Interviu cu laureatul

Data interviului: 12.19.2022

Servicii Funerare Galați Magnolia Memories

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Albu: - Am început să activez în acest domeniu anul trecut pe 1 Aprilie 2021. Este un domeniu mai sobru, dar având în vedere serviciile care se făceau în Galați, eu făcând și transport de persoane și ajutând câteva firme din Galați cu acest transport de persoane, vedeam ce servicii se fac pentru familiile care trec prin suferință și am văzut câteva discrepanțe între ceea ce fac și ceea ce ar trebui să facă firmele. În colaborare cu un prieten ne-am gândit să intrăm în acest domeniu și să oferim servicii de calitate, cu implicare mai multă și cu empatie. De aici a fost și ideea de a ne deschide o afacere în domeniul de pompe funebre.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Albu: - Secretul constă în foarte multă implicare și empatie cu familia care trece prin suferință. Atât timp cât te implici cu oamenii de lângă tine, aceștia având o ținută adecvată pentru serviciile funerare, atât timp cât te implici și ai o statură încât familia să poată să fie bazată și având nevoie maximă de ajutor, atunci se vede o diferență între oamenii care asistă la cortegiul funerar și oamenii care participă din cadrul firmei. Oamenii din firma noastră se recunosc după ținuta pe care o au. Cei 4 băieți care se ocupă de serviciile funerare fac diferența. Acest lucru a fost cel mai important: să te implici cât mai mult, să lucrezi tactil cu omul pentru că știți că să lucrezi cu omul este foarte greu în ziua de astăzi și sunt oameni care trec prin supărare și vă dați seama că atunci poate să iasă un disconfort.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Albu: - Da, ceea ce vă și detaliam mai devreme, legătura cu omul din momentul în care au venit pentru servicii funerare la noi și până la sfârșitul finalizării serviciului funerar de înmormântare. Acest lucru e cel mai important. Și atunci când te implici și știi să îi explici omului că se dă un ajutor de înmormântare de la Casa de Pensii, întocmești un dosar, îi faci copii, îi dai un angajat care să îl ajute și îl îndrumi către Spitalul Județean unde trebuie să depună niste acte la morgă, adică apar toți pașii pentru că omul fiind în supărare și necaz nu știe ce pași sunt de făcut. Având în vedere implicarea aceasta, atunci omul te îndrăgește și te recomandă.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Albu: - Eu nu le doresc decât să treacă cât mai târziu prin momentele acestea grele. Acestea sunt evenimente și momente în viață cu care vrei nu vrei, tot te intersectezi cu ele acum sau mai târziu, toată lumea și-ar dori cât mai târziu, dar aceasta este menirea, aceasta este voia Domnului. Nu doresc altceva că dacă se întâmplă, omul să stabilească, să verifice de două ori înainte de a face un pas chiar dacă este greu, nu neapărat să aleagă Magnolia Memories, să aleagă orice servicii de pompe funebre. Noi oferim toată încrederea pentru servicii, ne implicăm foarte mult, deci tot ce e nevoie facem, noi suntem alături de familiile care trec prin suferință.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Case funerare . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului