Ești aici Acasă Firme de Construcții Revolution residence
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
10Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
10Indice de popularitate
263 evaluări - googleMaps
Revolution Residence
0771 067 657
Bulevardul Unirii 20
430232 Baia Mare
Luni
08–17
Marţi
08–17
Miercuri
08–17
Joi
08–17
Vineri
08–17

Interviu cu laureatul

Data interviului: 12.20.2022

Revolution Residence

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Șter: - Activitatea noastră în acest domeniu de Dezvoltare Imobiliară a început în anul 2006. Înainte făceam execuție antreprenoriat și din 2006 am început să activez pe partea aceasta de dezvoltare imobiliară.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Șter: - Secretul nostru este acela de a livra produse la o calitate cât mai bună într-un termen cât mai scurt. Cam acest lucru ne-a făcut cunoscuți.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Șter: - Motivația noastră este următoarea: să reușim să aducem ceva mai bun în piață, să reușim să construim clădiri oarecum inspirate mult din piețele externe, nu neapărat din Europa. Sunt multe alte zone sau țări în care dezvoltarea este la un alt nivel, dar la noi în țară suntem în partea de jos în ceea ce privește dezvoltarea pe partea de sector rezidențial și atunci mă motivează aspectul în care să reușim să implementăm și să dezvoltăm proiecte aproape de nivelul a ceea ce se întâmplă în extern. Ne motivează și să implementăm și sistemele de digitalizare, adică pe scurt să ne inspirăm din modelele externe.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Șter: - Perspectiva noastră de viitor este să reușim să aducem prețurile la imobiliare și aici mă refer mai mult la sectorul de rezidențial, să încercăm să reușim să le aducem la nivelul țărilor dezvoltate din Vestul Europei.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Șter: - Da, performanța ne bucură, dar sincer încă nu suntem la nivelul la care ne-am dorit, deci se poate și mai bine.

Da, mesajul nostru este că le mulțumim pentru faptul că au ales imobilele sau produsele noastre. Ne dorim să ne recomande mai departe la fel cum au făcut-o și până acum, s-o facă în continuare chiar și mai mult de atât și sperăm să se bucure de casa și de locuința pe care au cumpărat-o de la noi pentru că totuși este un bun pe viață.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Firme de Construcții . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului