Ești aici Acasă Firme de Construcții Inrotur srl
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
9Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
6.7Indice de popularitate
2 evaluări - googleMaps
35 evaluări - facebook
INROTUR SRL
0747 133 244
Strada Apateului nr.363
410541 Oradea
Luni
08–16
Marţi
08–16
Miercuri
08–16
Joi
08–16
Vineri
08–16

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.15.2024

INROTUR SRL

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Turcuț: - Am început activitatea firmei "INROTUR SRL" în anul 2010. Mai exact am implementat un proiect european cu ajutorul căruia am făcut o investiție să zic, dar activitatea de construcții este mult mai veche, adică suntem pe piață de mult timp.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Turcuț: - Consider că secretul constă în consecvența și în seriozitatea noastră că până la urmă multă lume poate să facă ceea ce facem și noi, dar poate nu cu atât de multă dedicare și practic efectiv implicare totală din partea noastră pentru  proiectele clienților.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Turcuț: - Calitatea nu poți să o menții decât doar prin muncă, seriozitate, implicare totală, verificări amănunțite, încredere în personal și instruire de personal.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Turcuț: - Ne menținem motivați și concentrați deoarece ne place ceea ce facem. De asemenea feedback-ul clientului și satisfacția acestuia pentru noi e primordială.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Turcuț: - Ce vreau să spun este că 90% dacă nu poate mai bine din activitatea noastră este desfășurată cu firme destul de mari, poate chiar concerne și atunci să zic așa noi totuși chiar după atâția ani, suntem în primele opțiuni ale clienților.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2023 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Turcuț: - Da, sigur că ne bucură! Vreau să le transmit tututor clienților că sperăm într-o colaborare pe un termen cât mai lung și probabil după cum arată țară noastră în câțiva ani de acum încolo mai este foarte mult de construit adică colaborarea cu siguranță se va materializa în contracte sau orice alt tip de lucrări.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Firme de Construcții . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului