Ești aici Acasă Organizator de Evenimente Dj ionut mocanu & live music
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.9Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
6.2Indice de popularitate
4 evaluări - googleMaps
118 evaluări - facebook
Dj Ionut Mocanu & Live Music
0749 139 866
Strada Călugăreni 2
600407 Bacău
Duminică
Deschis 24 de ore
Luni
Deschis 24 de ore
Marţi
Deschis 24 de ore
Miercuri
Deschis 24 de ore
Joi
Deschis 24 de ore
Vineri
Deschis 24 de ore
Sâmbătă
Deschis 24 de ore

Interviu cu laureatul

Data interviului: 01.11.2023

Dj Ionuț Mocanu & Live Music

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Mocanu: - Este vorba de o pasiune mare. Practic cu muzica cochetez de 12 - 14 ani. Prima dată am luat contact cu acest domeniu pe vremea când în România cluburile se numeau discoteci. Nu era tehnologia aceasta, nici măcar compact disk-uri nu erau în România. Practic am început pe casete ca să zic așa. Și pe partea de evenimente private: undeva în anul 2009 am început concret cu evenimente de genul: petreceri private, nunți și botezuri. Până atunci doar cochetam cu evenimente mai micuțe: un majorat, o petrecere cu prietenii pentru că încă nu aveam echipamentul tehnic cu care să pot să fac deplasări. Noi suntem niște oameni care avem nevoie de mobilitate. Venim cu echipamentul nostru unde este cazul. Cam așa începe povestea. Eu am 37 de ani, dacă ne întoarcem puțin vreo 20 și ceva de ani în urmă, prima dată undeva prin anul 2000 am început pe partea de discotecă ca să zic așa, de DJ în club și undeva în 2009 am început să activez pe partea de evenimente private.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Mocanu: - În orice domeniu în care activezi trebuie să pleci de la o pasiune. Orice lucru pe care îl faci, dacă îl faci cu pasiune, cumva ai rezultate de 5 - 10 ori mai bune decât un alt coleg de al tău care face chestia aceasta doar de dragul de a face sau pentru bani că practic așa a început totul: din pasiune. Și apoi celelalte secrete principale: trebuie să fii foarte serios, mereu trebuie să te depășeșți pe tine, practic singura mea concurență ar trebui să fiu eu. Dacă eu îmi fac treaba bine și sunt mulțumit de mine înseamnă că sunt pe drumul cel bun. Dacă mă raportez la piață, nu cred că fac un lucru foarte ok, cel puțin în România eu cred că lumea se raportează foarte mult la vecinu. Nu gândesc așa, nu mă interesează ce face vecinu, mă interesează ce fac eu, echipa mea și dacă noi suntem mulțumiți de implicarea noastră, cred că totul vine de la sine, dar neapărat muncă, corectitudine și cum v-am spus prima dată trebuie să fie hobby sau plăcere sau ceva de genu care să-ți dea acel imbold că de acolo pleacă tot.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Mocanu: - Uneori avem evenimente și câte 4 la rând, acest lucru înseamnă 4 nopți pierdute la rând cu 2 - 3 ore de somn între, cel puțin vara e destul de des fenomenul acesta. Totul vine de la motivație și dacă tu faci foarte bine ceea ce faci, cum suntem noi in domeniul muzical și feedback-ul clienților este unul pozitiv, te încarci cu energie pozitivă de la ei și acest lucru te ajută să mergi la următorul eveniment chiar dacă din punct de vedere fizic ești obosit. Dacă ai un vibe bun și o energie pozitivă, uiți că ai dormit decât 2 - 3 ore între evenimente și uite așa mergi mai departe. Când mai prinzi 2 - 3 zile libere, încerci să ti mai încarci puțin bateria la capitolul somn. Trebuie să faci cu energie pozitivă și cu plăcere ceea ce faci și cu siguranță poți să mergi mai departe.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Mocanu: - În primul rând ne-am schimbat și ne-am mărit puțin componența. Nu mai suntem doar pe partea de DJ și solist. Ne-am luat și niște instrumentiști, cumva ne-am extins partea aceasta de show pentru că nu vrem să facem nici ceea ce face un band, o formație, dar nu vrem nici să stăm la statutul de DJ. Vrem să oferim ceva nou, care din punctul meu de vedere o să prindă foarte bine pe piață, dovada e că avem destul de multe contracte pe anul acesta, chiar și pe 2024 și practic proiectul acesta relativ nou ca să zic așa, upgrade-ul vreau să-l pun mai bine la punct și cum spuneam mai devreme să ne îmbunătățim fiecare individual calitățile: solistul să-și îmbunătățească playlist-ul ca să zic așa, partea de piese și ce are de făcut, instrumentistul la fel și de asemenea să venim cu programe noi, chestii care să interacționeze foarte mult cu publicul pentru că industria aceasta a evenimentelor private nu mai e ce a fost odată. Acum cumva trebuie să interacționezi foarte mult cu publicul, să oferi un program cât mai divers cu genuri muzicale cât mai diverse și aici vrem să lucrăm și să punem la punct cât mai bine partea aceasta.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Mocanu: - Da, vă dați seama că orice feedback pozitiv pentru noi contează foarte mult. În primul rând le mulțumim pentru faptul că au avut încredere în noi, le mulțumim și celor cu care urmează să colaborăm în 2023 și în 2024.

Cu siguranță vrem să-i surprindem pe clienți în sensul pozitiv, vrem să le depășim așteptările. Întotdeauna mergem pe premisa aceasta, vrem să fie mai mult decât și-au imaginat și să știți că majoritatea clienților ne-au transmis ulterior după ce am colaborat că nu se așteptau ca totul să iasă așa de bine.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Organizator de Evenimente . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului