Ești aici Acasă Arhitectură si Design interior Velaria - perdele, draperii, tapet iasi
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.6Nota finală
9.4Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
4.9 - facebook
10Indice de popularitate
169 evaluări - googleMaps
109 evaluări - facebook
Velaria - Perdele, draperii, tapet Iasi
0774 066 516
Strada Silvestru 31
700259 Iași
Luni
09–19
Marţi
09–19
Miercuri
09–19
Joi
09–19
Vineri
09–19
Sâmbătă
09–15

Interviu cu laureatul

Data interviului: 12.13.2022

Velaria - Perdele, draperii, tapet Iași

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Stejar: - Este un istoric de familie. Locuind lângă orașul Pașcani, mare producător de perdele din perioada veche a României, pot spune că am început să activăm în acest domeniu pe care l-am și îndrăgit. Odată cu intrarea României în Uniunea Europeană având acces pe piața europeană la mai multe fabrici de profil am început să ne informăm și să ne implicăm cât mai mult în acest domeniu încărcat de culoare, de textură și de serviciile aferente produsului perdele draperie. Aceste produse vin în baloți de material nelucrat cu lățime de 3 metri fiind configurate ulterior după spațiul fiecărui client în parte. Important este ca noi să avem deplasare pe teren, să cunoaștem, să vedem și să facem cunoștință cu beneficiarul, să vedem ce i se potrivește și să luăm împreună cele mai bune decizii pentru a duce lucrarea la bun sfârșit.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Stejar: - Este pur și simplu vorba de seriozitate, este vorba de a te ține de cuvânt în momentul în care ai promis clientului că totul va fi gata până la o anumită dată. Vreau să mai spun că este vorba de organizarea din spatele proiectului, să reușești să faci o lucrare completă implică achiziția mai multor componente de la diverși furnizori, de la diverse fabrici. De asemenea trebuie să ai în spate un mecanism, o minte strălucită care să stea să organizeze totul, să vină toate la timp, să fie făcute plățile, să fie organizat transportul, să ajungă produsul în starea corectă pentru că se întâmplă destule pe acest parcurs. Trebuie să verifici produsul în sine când ajunge la beneficiar și să obții un feedback din partea beneficiarului după ce este finalizat proiectul. Bineînțeles fiind o activitate de nișă, cea mai importantă este recomandarea. Poți să faci foarte multe proiecte de marketing, de reclamă, dar dacă tu nu ai o recomandare, adică clientul dacă nu vede fizic o lucrare făcută de tine ii va fi foarte greu să se decidă dacă lucrează sau nu lucrează cu tine. Cred că acesta este secretul.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Stejar: - Într-adevăr în ziua de astăzi cam orice produs are concurență, dar după cum v-am spus noi facem produse customizate special făcute pentru fiecare beneficiar. Motivația o ai zi de zi pentru că zi de zi ai provocări, zi de zi ai proiecte diferite și încerci să-ți dai tot interesul să faci sau să dai tot ce poți să faci ca să scoți proiectul respectiv la bun sfârșit. Acest lucru motivează: provocările. Noi ne avântăm în diferite proiecte pe care de cele mai multe ori le ducem la bun sfârșit cu o satisfacție deosebită pentru client, dar când situația nu permite, facem ce putem, dar clientul apreciază dacă vede că te implici în proiectul lui și atunci aproape zi de zi având aceste provocări, te mențin motivat permanent. Dacă nu ai provocări și ieși din zona de confort, cauți soluții și timpul trece mai repede, iei legătura cu diverși producători, cu diverse fabrici, cu diverși oameni care lucrează în domeniu. Acum cred că important este să ii dai clientului și o soluție raport calitate - preț corect.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Stejar: - În momentul de față ne concentrăm pe o sistematizare foarte bună a ceea ce am reușit să facem până acum și nu cred că o extindere pe orizontală va aduce beneficii. Echipa pe care o avem se poate concentra și poate aduce un anumit număr de lucrări și momentan vrem să putem controla acest aspect mai ales ținând cont și de contextul politic și nu cred că este un moment pentru extindere pentru niciun business.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Stejar: - Bineînțeles că sunt mulțumit. E o imagine la care am muncit foarte mult împreună cu soția și cu echipa pe care o avem în spate. Suntem o echipă de oameni inimoși, oameni care au familii acasă, au copii, au copii la școală și venim cu toții la activitate cu drag, cu plăcere.

Le transmit clienților că suntem întodeauna la dispoziția lor pentru a le construi un proiect frumos de amenajare a ferestrelor. Îi rugăm să aibă încredere în sfaturile oamenilor noștri de vânzare deoarece chiar știu ce fac acolo. Au făcut foarte multe amenajări cu toții și se pricep, știu foarte bine ce fac și bineînțeles că suntem deschiși oricând la o comunicare constructivă în vederea realizării proiectelor caselor lor. Întotdeauna vom avea în paleta noastră de produse cele necesare pentru amenajarea ferestrei începând de la sisteme de prindere acum și cu automatizare electrice cu motoare de la Somfy. Suntem parteneri Somfy, lider mondial în comercializarea sistemelor de perdele și draperii motorizate și oferim 5 ani de garanție pentru aceste motoare. Nimeni nu mai dă acest termen de 5 ani de garanție. Nu vom lucra niciodată un produs de proastă calitate pentru că același timp și aceeași energie o risipești pentru a realiza un produs final și atunci preferăm să lucrăm produse de foarte bună calitate care știm că durează. În funcție de dorința fiecărui client le customizăm, le aducem la formă finală. Îi așteptăm pe clienți să vină cu toată încrederea. Vor fi încântați de faptul că vor putea face în showroom-ul nostru cromoterapie deoarece e plin de culoare și își pot lua energia de acolo din culori. Încă o dată le transmit faptul că îi așteptăm cu drag să ne calce pragul.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Arhitectură si Design interior . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului