Ești aici Acasă Arhitectură si Design interior Jon architects & partners
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.3Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
8.1Indice de popularitate
63 evaluări - googleMaps
JON ARCHITECTS & PARTNERS
0726 273 831
Aleea Eftimie Antonescu
110306 Pitești
Luni
08–19
Marţi
08–19
Miercuri
08–19
Joi
08–19
Vineri
08–19

Interviu cu laureatul

Data interviului: 01.29.2024

JON ARCHITECTS & PARTNERS

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Stancu: - A început totul încă din Generală când  mi s-a transmis cumva de către profesoara de desen că aș avea înclinații și că ar fi bine să dau la arhitectură. Nici nu știam ce înseamnă arhitectura și am început să analizez, să văd cu ce se ocupă și a început să-mi placă. De aceea am hotărât să încep cu Liceul de Arhitectură deși în perioada aceea toți părinții voiau ca și copii lor să urmeze  Liceul de Mate Info peste tot, dar am făcut Liceul de Arhitectură deoarece mi-a plăcut. În perioada aceea se dădea examen. Nici nu știam ce se face, cum se face, m-am dus la pregătire cred că o lună ceva de genul chiar dacă majoritatea făceau pregătire cu un an înainte. În cele din urmă am luat examenul și am reușit să intru la liceu și după aceea am dat la Facultate la arhitectură, facultate cu prezența de peste 80% și din care trebuia să înveți în fiecare zi pentru că nu puteai să înveți la distanță.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Stancu: - Exact ce am aprecia noi la alte persoane care ne oferă niște servicii. Ne uităm și ne gândim ce am vrea de la alte persoane să ne ofere nouă și atunci același lucru oferi și tu celorlalți și nu are cum să nu fie o rețetă de succes, adică în primul rând seriozitate, iar în al doilea rând multă muncă pentru că fără multă muncă nu se poate face nimic.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Stancu: - Singurul lucru la care nu facem rabat este calitatea. Da, într-adevăr sunt anumite proiecte în care nu se plătește partea de calitate, dar chiar și așa având un standard făcut deja nu poți să dai mai puțin decât ce ai învățat și atunci lucrurile la care putem să facem un pic de rabat de obicei este durata proiectului că nu-l mai facem într-un tip determinat la început și atunci se va mai întinde pe o perioadă mai lungă, dar asta toate nu fac decât să mențină in continuare calitatea pe care ne-am dorit-o de la început.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Stancu: - Aici este mult mai greu. Partea asta de motivație pentru că și atunci când faci foarte multă muncă de obicei există tendința de a nu mai fi motivat, dar în momentul în care faci ceea ce îți place în fiecare zi și nu simți că muncești la adevărata muncă pe care o desfășori de altfel te face să fii motivat.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Stancu: - Cel mai probabil vom dori să facem scalarea companiei și să aducem forța de muncă proaspătă pentru că valoarea pe care o aduci în cadrul unui proiect, o aduci încă de la început cu conceptul pe care îl faci, iar după aceea sunt foarte multe task-uri repetitive, task-uri pe care un tânăr arhitect le are de învățat din fiecare lucru. Pentru noi nu mai reprezintă o valoare așa de mare în momentul în care faci anumite task-uri repetitive o bună perioadă de timp și atunci încerci să vezi cum poți să ajungi la mai mulți clienți să-i ajuți și asta o faci doar adăugând valoare fiecărui proiect, asta te face să ai și mai multe proiecte față de câte ai acum.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2023 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Stancu: - În primul rând le transmit să se gândească că atunci când lucrurile par a fi aproape gratis niciodată nu se ajunge decât la a fi mult mai scump la final pentru că la tot ce faci rabat și acum vorbesc de domeniul de proiectare faci rabat la o proiectare de calitate, ajungi să iei un constructor care nu știe ce să facă și la final ce credeți, tot beneficiarul trebuie să mai caute iar pe cineva care se ocupă cu design de interior, să mai caute să-i rezolve problemele care au apărut în șantier plus costuri și durata șantierului care se întinde pe o perioadă mult mai mare și multe alte probleme care se leagă.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Arhitectură si Design interior . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului