TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
9Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
6.6Indice de popularitate
49 evaluări - googleMaps
Tech Breeze
0756 923 448
Strada Lunii 8c
400367 Cluj-Napoca
Luni
08–19
Marţi
08–19
Miercuri
08–19
Joi
08–19
Vineri
08–19

Interviu cu laureatul

Data interviului: 12.22.2022

Tech Breeze

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Bora: - Aceasta este meseria mea de bază, adică am fost programator în jur de 8 sau 9 ani și la un moment dat mi s-a părut că a fost chiar următorul pas pe care urma să-l fac. Voiam să dezvolt ceva, să am o viziune a mea pe care o puteam să o împlinesc în alte companii deoarece fiecare companie are viziunea ei și cumva voiam să dezvolt și eu viziunea și dorințele mele față de business.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Bora: - Aș putea spune că mare parte din firmele din România activează într-un anumit fel. De când am deschis firma, am vrut să ne poziționăm puțin diferit, în sensul în care să nu luăm absolut nimic din ce a existat până acum, ci pur și simplu să găsim o strategie și o direcție de-a gata a noastră care cumva să ne definească brand-ul și atunci suntem surprinși plăcut că am intrat în acest top.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Bora: - Bine, ne bucurăm și de faptul că membrii fondatori au o experiență destul de vastă, adică cel mai cu puțină experiență avea 8 ani de când am pornit firma, deci de la început noi nu vorbim despre o firmă în care cumva încercăm să mimăm calitatea, ci chiar de o firmă în care calitatea este pusă pe piedestal. Fac ce îmi place, adică cumva motivul pentru care am pornit firma asta cu colegii mei pentru că mai am și alți asociați la firmă a fost chiar din pasiune. La baza hotărârii noastre de a deschide firma a fost chiar dorința noastră de a face ceva nou și atunci când faci ceva de care ești pasionat și care cumva în fiecare zi crește și se dezvoltă și mai aduc și alți oameni și alte talente și vezi oameni care acum se bazează și sunt bucuroși pentru faptul că ei colaborează cu tine.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Bora: - În general dorim să ne dezvoltăm firma în continuare, avem chiar un set de inițiative care sperăm să devină cât mai comune în viitor. Foarte des facem donații și ne implicăm în societate. Ajutăm diferiți oameni. Scopul nostru este să avem și un ONG care se va ocupa de partea aceasta de prezență socială, burse pentru studenții care sunt foarte buni, cursuri de pregătire și mergem și pe partea tehnică. Mi-ar plăcea să creștem firma în continuare, să ne dezvoltăm pe noi arii și mi-aș dori să aducem în zona aceasta a României concepte noi.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Bora: - Avem mai degrabă un mesaj de recunoștință aș spune, însă le suntem recunoscători tuturor clienților pentru faptul că au avut încredere în noi.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Companii de Dezvoltare Software . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului