Ești aici Acasă Clinici medicale Maternitatea gyn med
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.8Nota finală
9.5Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
4.9 - facebook
7.1Indice de popularitate
129 evaluări - googleMaps
137 evaluări - facebook
Maternitatea Gyn Med
0743 457 411
Strada Doljului nr 12D
200127 Craiova
Duminică
Deschis 24 de ore
Luni
Deschis 24 de ore
Marţi
Deschis 24 de ore
Miercuri
Deschis 24 de ore
Joi
Deschis 24 de ore
Vineri
Deschis 24 de ore
Sâmbătă
Deschis 24 de ore

Interviu cu laureatul

Data interviului: 01.22.2024

Maternitatea Gyn Med

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Galbenu: - Am înființat această firmă la sfârșitul anului 2006, iar activitatea propriu zisă a început în Septembrie 2007 la un cabinet medical cu specialitatea Obstetrică Ginecologie.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Galbenu: - Am plecat ca o afacere de familie. Experiența medicilor, deschiderea la o vârstă la care medicii noștri cu care am deschis clinica aveau o experiență destul de vastă se numără printre secrete. Unii veneau din spitale publice unde au căpătat experiență prin multitudinea cazurilor și bineînțeles prin implicarea lor și dăruirea efectivă adică în general ca să faci o meserie o faci pe mai multe stadii nivel. Efectiv a fost pasiune pentru doctorii noștri că meritul e al doctorilor. Specialitatea mea este economist, dar vârful și efectiv toată partea de execuție au avut-o medicii. Dânșii au reușit să atragă pacienții prin calitate, prin eficientă și efectiv au apropierea aceasta de care au nevoie pacienții, adică o empatie mai aparte. S-au pus efectiv în locul pacientului.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Galbenu: - Calitatea este foarte greu de menținut, dar este una din prioritățile noastre. Calitatea vine din actul medical, ceea ce înseamnă pregătirea profesională a medicilor, cursuri, foarte multe cursuri în țară sau în afara țării pe diverse specialități cu poate cei mai buni pe specialitatea noastră: Obstetrică Ginecologie adică cu cei mai renumiți profesori din Europa. În Europa au fost făcute foarte multe cursuri de către medicii noștri. Noi am plecat de la un proiect, o construcție de la zero. Suntem o maternitate, un spital privat cu maternitate chirurgie, neonatologie unde facem nașteri. Este o investiție de suflet ca să zic așa. Clădirea este nouă, făcută după ultimele standarde pentru că așa s-a  și dorit, așa s-a și cerut. Am deschis undeva în anul 2019. Am deschis efectiv după colectiv și am prins toate modificările la normele acestea cu securitatea la incendii cu toate cele și aparatură. Aparatura noastră constă în aparatură numai de la firme de top. Deci părerea mea este că cei mai importanți sunt: aparatura de top, pregătirea medicilor și bineînțeles empatia medicilor față de pacienți.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Galbenu: - Este foarte greu, concurența este foarte mare. Nu știu, probabil este ca să zic așa o ambiție proprie. Suntem printre puținii care au deschis în anul 2019. Mă rog după noi au mai deschis să zic așa destul de multe clinici și în Craiova, dar la momentul respectiv una din firmele de echipamente medicale de la care noi am achiziționat anumite echipamente chiar a venit și ne-a mulțumit și la momentul respectiv li s a părut o nebunie ce încercăm noi, dar după aceea ne-au mulțumit și chiar mi-au spus că am verificat nivelul și calitatea serviciilor medicale.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Galbenu: - Ca planuri de viitor vrem să creștem constant, să menținem calitatea fără discuții. Acesta este obiectivul nostru prioritar și ca să zic ușor, ușor cu educația medicală pe care o mai și facem și cu toate cele să creștem cât mai mult, nu știu cât, important este să facem bine ceea ce facem, restul probabil ca să zic așa vine de la sine.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Galbenu: - Da, categoric ne bucură fiecare recenzie pe care o lasă pacienții. Noi nu putem decât să le mulțumim foarte mult pentru încrederea pe care ne-au acordat-o, speranțele pe care și le-au pus în Clinica Gyn Med, în faptul că își pot rezolva problemele pe care dânșii le-au avut la momentul respectiv și acum ca să vă spun practic și sigur în privat nu exiști decât datorită pacienților pentru că sistemul privat la noi este într-o concurență neloială cu sistemul de stat și nu-i ușor și tocmai de aceea le mulțumim foarte mult pentru încredere și pentru aprecieri și în același timp sunt ferm convins că vom rămâne în continuare alături de dânșii și prin personalul medical al Clinicii Gyn Med garantat le vom rezolva problemele sau dacă sunt probleme care ne depășesc pe noi ii vom consilia sau îndruma spre cea mai bună rezolvare a problemelor pe care dânșii le au.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Clinici medicale . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului