Ești aici Acasă Clinici medicale Dr.constantinescu ramona-elena-clinică de neurologie și ozonoterapie vitan
TOP 100 OF ROMANIA: 2022
8.8Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
- googleMaps
4.9 - facebook
6.3Indice de popularitate
0 evaluări - googleMaps
69 evaluări - facebook
Dr.Constantinescu Ramona-Elena-Clinică de Neurologie... Dr.Constantinescu Ramona-Elena-Clinică de Neurologie și Ozonoterapie Vitan
0765 483 550
nr. 104-122
Calea Dudești

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.02.2023

          Dr.Constantinescu Ramona-Elena - Clinică de Neurologie și Ozonoterapie Vitan

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Constantinescu: - M-am decis să activez în industria aceasta de sănătate în anul 2006 când am terminat facultatea.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Constantinescu: - Dacă mă întrebați pe mine așa la modul general este o  combinație între a fi real un bun profesionist adică să-ți dai silința în ceea ce faci, în domeniul în care activezi, în cazul meu să fii un medic bun, iar acest lucru îl faci studiind în continuu și participând la tot felul de conferințe sau fiind activ ca și speaker la conferințe cum este cazul meu și să ai omenie și un caracter bun cel puțin în meseria noastră contează foarte mult. Deci este o combinație între cele două: foarte multă omenie și foarte mult profesionalism real.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Constantinescu: - Focusul meu este să fac ceea ce îmi place și este singurul lucru care mă motivează.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Constantinescu: - Așteptările mele sunt focusate pe mine. Îmi doresc să fiu sănătoasă și să pot să muncesc mai departe. În ceea ce privește perspectivele de viitor, da, vor fi și noi proiecte. Am organizat conferințe deoarece sunt speaker la foarte multe conferințe și urmează să organizez în toamnă o altă conferință.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Constantinescu: - Da, sunt mulțumită normal. Este o formă de apreciere care demonstrează că nu am muncit în zadar sau că ceea ce am făcut a fost bine. Le doresc foarte multă sănătate și le mulțumesc pentru apreciere. De asemenea le transmit că oricând o să le fiu aproape așa cum mă cunosc, cei care mă cunosc deja, iar cei care nu mă cunosc să apeleze cu încredere pentru că împreună poate vom găsi o soluție care să fie bună și pentru ei. În mine vor avea întotdeauna un sprijin, nu doar un medic, vor avea și un prieten si un om care îi înțelege.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Clinici medicale . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului