Ești aici Acasă Clinici medicale Clinica alegria
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.8Nota finală
9.5Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
4.6 - facebook
7Indice de popularitate
212 evaluări - googleMaps
46 evaluări - facebook
Clinica Alegria
0770 508 524
Strada Turnu Măgurele 240-242
041713 București
Luni
09–20
Marţi
09–20
Miercuri
09–20
Joi
09–20
Vineri
09–20

Interviu cu laureatul

Data interviului: 06.14.2022

Clinica Alegria

 

Elena: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Demeter: - Clinica a fost înființată în anul 2017, iar eu activez în domeniu din anul 2006.

Elena: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Demeter: - În primul rând prin seriozitate, prin faptul că avem specialiști cu pregătire internațională, avem o bună organizare, aș putea spune că în tot ceea ce fac conduc totul cu o mână de fier, încercăm să fim cu 2 pași înaintea celorlalți și suntem atenți la nevoile clienților noștri.

Elena: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Demeter: - Din pasiunea pe care o am pentru psihologie, am avut această dorința de a avea o clinică de nișă care să ofere servicii complete de psihologie și psihiatrie.

Elena: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Demeter: - Mi-aș dori ca oamenii să conștientizeze importanța unei ședințe cu un psiholog, acest lucru îi ajută să se cunoască mai bine și să se deschidă către ei înșiși, să îi ajute în dezvoltarea lor personală. De asemenea îi ajută mult să comunice eficient cu copiii lor sau cu partenerii, le face viața mai ușoară.

Elena: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Demeter:  - Mesajul pe care aș dori să îl transmit este de fapt motto-ul clinicii noastre și anume: "Bucuria vine din interior". Când ești împăcat cu tine și trăiești viața cu bucurie, transmiți această stare și celor din jurul tău și îți faci viața mai ușoară.

Elena: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Data interviului: 01.10.2024

Clinica Alegria

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Demeter: - În 2017 s-a înființat clinica Alegria. Profesez din anul 2006 într-un cabinet de psihologie, pe urmă s-a înființat clinica tocmai pentru a veni în întâmpinarea clienților cu servicii decontate și prin Casa de Asigurări de Sănătate. Oferim servicii de psihiatrie și psihologie pentru toate vârstele de la evaluări psihologice complexe, evaluări pentru comisii de handicap, evaluări pentru CMBRAE, psihoterapie, psihiatrie tot ce ține de acest domeniu. Este o clinică nișată și așa va rămâne doar pe acest segment. Suntem o echipă mare de 55 de specialiști. Avem 3 sedii în București în sectorul 4. Ținem foarte mult la calitatea serviciilor deoarece este mai presus decât orice. Vrem să rămânem în continuare numărul 1 în calitatea serviciilor și în ce ține de psihic și de sănătatea mintală și emoțională.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Demeter: - Totul este într-un mediu foarte familial. Lumea vine cu drag. Noi suntem foarte empatici și deschiși. Cred că contează foarte mult și ambientul fizic, efectiv cum arată fiecare clinică și factorul uman că despre asta e vorba și după cum știți omul sfințește locul.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dna. Demeter: - Da, implică eforturi. Dacă vrei să oferi servicii de calitate trebuie să investești tot timpul în teste de evaluare, în materiale de calitate. Încercăm să venim cu tot ce este nou pe piață, cu studii, participăm la conferințe, workshop-uri, iar tot ce apare nou din afară preluăm și implementăm la noi, iar acum cea mai bună veste este că toate ședințele pentru copiii cu autism reușim printr-un subprogram de decontare să fie decontate, adică fiecare copil va primi zilnic 2 ore de terapie ABA decontat de Casa de Asigurări. Noi am reușit să fim printre primii și suntem în curs de semnare a contractului cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Demeter: - Iubesc ceea ce fac. Este o profesie pe care o fac cu drag. Mi-a plăcut mereu frumosul, mi-a plăcut să creez lucruri de calitate începând de la atmosfera cum arată un cabinet, cum arată clinica, cum arată fiecare sediu. Am o echipă de colegi cu care am legat prietenii. Viețile noastre se continuă și după activitatea din clinică. Facem tot felul de activități împreună. E chiar o familie "Alegria" împreună cu noi specialiștii și clienții.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Demeter: - Urmează ca peste ceva timp să deschidem încă o locație tot în sectorul 4.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Demeter:  - Da, vă dați seama! Cea mai mare mulțumire e atunci când primești un feedback pozitiv. Le transmitem că îi așteptăm cu drag și că așa cum spune motto-ul nostru: "Bucuria vine din interior!". Dacă în interior ești bine tu cu tine, cu siguranță că totul va fi bine.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Clinici medicale . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului