Ești aici Acasă Închirieri Auto Bdv bestauto
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.9Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
4.8 - facebook
10Indice de popularitate
1129 evaluări - googleMaps
101 evaluări - facebook
BDV Bestauto
0740 172 072
Strada Prieteniei 16
400399 Cluj-Napoca
Duminică
Deschis 24 de ore
Luni
Deschis 24 de ore
Marţi
Deschis 24 de ore
Miercuri
Deschis 24 de ore
Joi
Deschis 24 de ore
Vineri
Deschis 24 de ore
Sâmbătă
Deschis 24 de ore

Interviu cu laureatul

Data interviului: 01.15.2024

BDV Bestauto

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Boca: - Am intrat în acest domeniu în anul 2008 datorită faptului că îmi plac mașinile. Ideea e că din 2018 ne-am transformat businessul fundamental în condițiile în care majoritatea mașinilor pe care le închiriem sunt noi și de la finalul anului 2022 până acum avem și partea de mașini autorulate, adică uzate.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Boca: - Eu cred că treaba pe care ne-o facem noi și cât ne pasă de clienți e net superior față de alte business-uri cu care și noi luăm contact la rândul nostru și pe care le vedem că sunt nu doar în piață ci în majoritatea piețelor din România adică noi chiar cred că ne facem treaba la un nivel complet multmai bine decât o fac alții și vedem chestia asta destul de des că și noi avem situații în care folosim serviciile altor firme și noi mai subînchiriem și întotdeauna când avem genul asta de situații în care ne batem de așa ceva rămânem rareori plăcut surprinși și de cele mai multe ori suntem dezamăgiți.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Boca: - Implică eforturi mari și eu nu cred că există într-o manieră mai facilă să ai rezultatele pe care noi le livrăm și mai mult decât atât către care tindem că acum să știți că și noi tindem să ne îmbunătățim și atunci dacă eu aș zice către dumneavoastră că noi reușim niște chestii într-o manieră mai facilă înseamnă că noi ne-am plafonat și că nu vrem să ne îmbunătățim mai mult și doar facem ceea ce facem și facem mai ușor pentru că ai două variante: fie te obișnuiești cu ceea ce faci și atunci poți să o faci mai ușor, dar rămâi acolo, fie constant cauți să faci și să fii mai bun și atunci nu ai cum să vorbești de un lucru făcut într-un mod facil.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Boca: -  Ne simțim motivați și concentrați în primul rând datorită faptului că ne place ceea ce facem și în al doilea rând pentru că avem niște obiective constant stabilite și către care tindem spre mai mult adică noi nu vrem să fim motivați de minusuri, doar de provocări care oricum sunt și ele prezente în business ci suntem motivați de plusuri si de faptul că ne putem imbunătăți constant. Nu credem că o să ajungem vreodată la perfecțiune, nici nu căutăm asta, ci căutăm doar să ne îmbunătățim.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Boca: - Viitorul îl vedem în condițiile în care vrem să ne dezvoltăm ca și grup, adică partea asta de închirieri să fie completată de partea de rulate, să creștem numărul de mașini rulate vândute, să creștem și numărul de mașini închiriate de ce nu poate și o francizare a business-ului către diferite orașe sau de ce nu dacă nu acest lucru, extinderea noastră către alte orașe. Deocamdată suntem orientați și focusați pe un drum al nostru pe care îl avem încă aici și încă mai avem multe de îmbunătățit și pe parte operațională și pe parte investițională și pe parte de creștere ca unități.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Boca: - Da, mă bucură! Indiferent că ne cunosc sau nu ce pot să fac ca și promisiune este că o să ne îmbunătățim constant. Deci dacă facem ceva bine, sigur o să ne îmbunătățim, dacă facem ceva ce facem mai puțin bine, sigur o să ne îmbunătățim, dacă facem ceva ce suntem siguri că apreciază clienții, o să facem și mai mult, adică acest lucru este tot ce pot eu să transmit și asta e o promisiune pe care eu o să o fac. Acesta este focusul nostru, asta e tot ce ne motivează și asta e ce căutăm constant.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Închirieri Auto . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului