Ești aici Acasă Companii de curatenie Firmă de curățenie nlg - family services
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
6.8Indice de popularitate
48 evaluări - googleMaps
18 evaluări - facebook
Firmă de curățenie NLG - FAMILY SERVICES
0740 298 901
Strada Arieșului 102
400441 Cluj-Napoca
Luni
08:00-16:00
Marţi
08:00-16:00
Miercuri
08:00-16:00
Joi
08:00-16:00
Vineri
08:00-16:00
Compania noastra ofera servicii de curatenie, punem accent pe calitate si nu pe cantitate.

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.29.2024

NLG - FAMILY SERVICES

 

Irina: - Bună ziua, și felicitări pentru includerea în TOP100 al celor mai bune companii din România la categoria servicii, subcategoria companii de curățenie. Cum a început povestea NLG - FAMILY SERVICES în această industrie?

Dl. Szovati: - Totul a început în perioada pandemiei, când am rămas fără loc de muncă. Am decis să deschid o afacere de familie, concentrându-ne pe calitate și respect față de clienți.

Irina: - Ce credeți că vă face să vă distingeți pe piață și să fiți atât de apreciați de clienți?

Dl. Szovati: - Sinceritatea și deschiderea noastră sunt cheia. Discutăm deschis cu clienții și oferim toate detaliile de care au nevoie de la bun început. Credem că aceasta este formula succesului nostru.

Irina: - Cum reușiți să mențineți calitatea serviciilor la un nivel înalt?

Dl. Szovati: - Menținerea calității implică investiții continue în ustensile, soluții și îmbunătățirea experienței profesionale. Fără acestea, nu am putea asigura standardul de calitate pe care clienții noștri îl așteaptă.

Irina: - Care sunt planurile de viitor pentru NLG - FAMILY SERVICES?

Dl. Szovati: - Ne dorim să creștem încet și sigur, punând accent pe calitate mai degrabă decât pe cantitate. Credem că acesta este modul corect de a construi și de a menține o reputație solidă.

Irina: - Există un mesaj pe care doriți să îl transmiteți clienților și potențialilor clienți?

Dl. Szovati: - Nu dorim să transmitem nimic în particular. Clienții ne aleg pe baza recenziilor, și sperăm să continuăm în aceeași manieră, concentrându-ne pe calitate și nu pe cantitatea de muncă, pentru a nu compromite standardele noastre.

Irina: - Vă mulțumim pentru timpul acordat și vă felicităm încă o dată pentru succesul dumneavoastră. Vă urăm mult succes în continuare!

Firmă de curățenie NLG - FAMILY SERVICES Firmă de curățenie NLG - FAMILY SERVICES Firmă de curățenie NLG - FAMILY SERVICES Firmă de curățenie NLG - FAMILY SERVICES Firmă de curățenie NLG - FAMILY SERVICES Firmă de curățenie NLG - FAMILY SERVICES Firmă de curățenie NLG - FAMILY SERVICES Firmă de curățenie NLG - FAMILY SERVICES Firmă de curățenie NLG - FAMILY SERVICES Firmă de curățenie NLG - FAMILY SERVICES Firmă de curățenie NLG - FAMILY SERVICES Firmă de curățenie NLG - FAMILY SERVICES

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Companii de curatenie . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului