Ești aici Acasă Torturi Lemnul verde
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
9.6Nota finală
9.4Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
4.3 - facebook
10Indice de popularitate
1028 evaluări - googleMaps
330 evaluări - facebook
Lemnul Verde
0744 554 501
Str 1 Mai, nr. 7, ap.2
405200 Dej
Duminică
Luni
07:00-20:00
Marţi
07:00-20:00
Miercuri
07:00-20:00
Joi
07:00-20:00
Vineri
07:00-20:00
Sâmbătă
08:00-20:00
Sunt peste 160 de ani de cand Cofetaria Lemnul Verde aduce gustul bun al copilariei in viata celor ce ii calca pragul. O gamă variată de produse sută la sută naturale și tradiționale, prăjiturile sunt făcute după rețete vechi și verificate, cu foi de casă, creme dulci cu miere și vanilie, glazuri cu ciocolată și caramel. Printre prăjituri se numără Albinița, Doboș, Camelia, Mariana, Snikers, Lămâița, rulade cu cremă și multe alte sortimente numai bune de savurat.

Interviu cu laureatul

Data interviului: 12.05.2023

Lemnul Verde

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Trifan: - Am ales să activez în această industrie în urmă cu 30 de ani deoarece am făcut studii în acest domeniu.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Trifan: - Consider că secretul care stă la baza acestui succes constă în primul rând în calitatea produselor pe care le oferim. Ne diferențiem față de alte firme prin calitatea produselor noastre. De asemenea perseverăm în ceea ce facem în fiecare zi.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dna. Trifan: - Implică eforturi mari. Formăm oameni. Îi specializăm în domeniu. Suntem atenți la ceea ce facem și la părerile oamenilor din producție, iar unul dintre cele mai importante lucruri este faptul că ne alegem furnizorii cu grijă.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Trifan: - Odată ce ai creat un business eu merg pe principiul că e nevoie de perseverență că altfel nu te alegi cu nimic. În primul rând când lași pe alții să îți conducă business-ul nu mai ai rezultatele pe care le aveai.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Trifan: - Dorim să ne francizăm și să vindem francize pentru a crea o zonă mai largă de distribuire a produselor noastre și să găsim oameni competenți care ar putea să ne fie alături ca parteneri în ceea ce am dezvoltat noi cât și să înțeleagă importanța unei francize care o să și-o ia de la noi.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Trifan:  - Da, bineînțeles că mă bucură! Le mulțumim clienților atât celor existenți, dar și celor care urmează să ne cunoască. Venim în întâmpinarea lor cu produse care să-i încânte pe masa de sărbători. De asemenea le mulțumim și colaboratorilor noștri. Le mulțumim și sperăm să ia produsele noastre cu încredere pentru că după cum relatam și cum ne știu avem produsele cele mai bune și de calitate. Dorim de asemenea să le transmitem: Sărbători binecuvântate, un Crăciun fericit, un An Nou binecuvântat și să existe posibilitatea de a ne vizita așa cum a fost și până acum zilnic și aproape de noi în fiecare zi în evenimentele lor pe care o să le aibă și pe care le au în momentul respectiv.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Torturi . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului