Ești aici Acasă Torturi Jolie pan
TOP 100 OF ROMANIA: 2022, 2021
9Nota finală
9.9Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
5 - facebook
7Indice de popularitate
89 evaluări - googleMaps
166 evaluări - facebook
Jolie Pan
0748 954 367
Strada Mihai Viteazul 36
720059 Suceava
Duminică
10–20
Luni
08:30–20
Marţi
08:30–20
Miercuri
08:30–20
Joi
08:30–20
Vineri
08:30–20
Sâmbătă
10–16

Interviu cu laureatul

Data interviului: 12.15.2022

Jolie Pan

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Cotos: - Am început această activitate în urmă cu 8 ani și să zic așa pasiunea a fost inițial a soțului meu. La început nu a fost un interes pentru mine, dar lucrând împreună cu soțul meu am învățat din mers cumva meseria și pasiunea pentru dulce.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Cotos: - Mă ocup de ceea ce ține de imaginea firmei. Mai apar obstacole, dar tot timpul am căutat să le rezolv cât de bine am putut, adică asumat 100%. Se întâmplă, dar hai să vedem cum o rezolvăm, hai să vedem cum facem ca să fie toată lumea bine. De asemenea am sacrificat mult timp viața personală și încă o facem, dar e vorba de alegeri și dacă am ales acest lucru înseamnă că ne place ceea ce facem, chiar dacă sunt momente când nu mai poți dar cu toate acestea în general ceea ce ne-a ținut activi și prezenți au fost feedback-urile, adică cumva după muncă și răsplată. Noi ne-am făcut treaba bine, iar rezultatele au început să apară și acest lucru ne făcea să ne dorim să rămânem acolo, să nu schimbăm în niciun fel standardul.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Cotos: - Noi nu am fost foarte prezenți în mediul online, acesta este un minus, sunt conștientă de lucrul acesta, dar ne-a făcut bine, adică am ținut foarte mult la relația aceasta creată în timp cu clientul și mă rog fiecare contact cu el am ținut să-l fac personal. Partea de cunoștinte e partea soțului să zic așa. El e foarte pasionat de ceea ce face, adică lui îi place cumva să fie în spatele cortinei. Daca are un mediu propice, cumva strălucește acolo, acest lucru la el și partea de relaționare cu publicul a fost la mine. Soțului meu îi place foarte mult ceea ce face și poate să facă din nimic ceva care poate să fie excepțional. Acesta este un aspect foarte important pentru că știu că dacă vreau cumva să impresionez cu ceva mă bazez pe el, adică nu dau greș.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Cotos: - O cofetărie online e în lucru, adică urmează să facem lucrul acesta: magazinul online. Avem provocări reale în ceea ce privește proprietarii punctelor, adică sunt din Suceava de pildă. Îmi expiră contractul și prin urmare va trebui să continuăm, nu știu ce șanse reale sunt pentru că doamna proprietar și-a exprimat dorința de a face ceva unde avem locația deci trebuie să ne orientăm. Cred că aceasta este una din provocări: resursă umană în general de orice natură, fie că sunt colegi de ai noștri care lucrează în firmă, fie că ne referim la proprietate sau spațiu cu care ne confruntăm real. Îmi doresc foarte mult să rămânem la fel, să nu scădem, și dacă afacerea o să crească, chiar îmi doresc o creștere, dar important e să nu scadă pentru că să crești nu e greu, să rămâi acolo e mai greu.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Cotos: - Vreau să mulțumesc din suflet fiecăruia în parte și ne bucurăm tare mult că am fost printre primele alegeri sau chiar prima alegere de pe lista lor de dulce. De asemenea ne dorim ca experiența bunului gust așa cum ne place nouă să ne catalogăm în piață să rămână la fel și cumva să fim un reper în ceea ce privește doza de dulce a unei persoane, adică atunci când spui Jolie Pan să spui că face diferența. În această zonă vrem să rămânem, mă rog e loc de a face lucrurile și mai bine, de a le duce la next level.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

 

 

 

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Torturi . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului