Ești aici Acasă Agenții de marketing Ranjak media
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.8Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
5.9Indice de popularitate
9 evaluări - googleMaps
9 evaluări - facebook
RANJAK Media
0765 473 333
Str. Nicolae G. Caramfil 69
014142 București
Luni
09–18
Marţi
09–18
Miercuri
09–18
Joi
09–18
Vineri
09–18

Interviu cu laureatul

Data interviului: 11.28.2022

RANJAK Media

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Rânja: - Am început această activitate în anul 2017 pentru că am avut de rezolvat anumite probleme și astfel am venit cu soluții pentru rezolvarea lor.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Rânja: - Secretul constă în faptul că echipa noastră formată numai din oameni profesioniști a făcut totul cu pasiune. Alte secrete ar mai fi și corectitudinea, seriozitatea, profesionalismul, dar și faptul că am pus și punem în continuare clientul pe primul loc.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Rânja:  - Mă motivează satisfacția și mulțumirea clienților și sunt pasionat de tot ceea ce se întâmplă, de tot procesul care poate să aducă plus valoare pentru un client care poate să fie persoană fizică sau o firmă, o clinică, un spital care activează în domeniul medical.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Rânja: - Mă aștept ca piața de online să crească în viitor mult mai mult și așteptări nu pot să zic că am, dar sper să devină un domeniu mult mai corect.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Rânja: - Bineînțeles că mă bucură, dar de când am început acest proiect și în tot ceea ce am făcut am avut un singur gând și anume să fim cei mai buni în ceea ce facem. Clienților,de fapt partenerilor noștri le mulțumim pentru încrederea acordată și pot să fie convinși că îi vom reprezenta în continuare la cel mai înalt nivel, iar potențialii parteneri ar trebui să știe că pot ajunge partenerii noștri doar dacă sunt oameni sau branduri cu care rezonăm ca principii, și aici ne referim la faptul că noi ne ocupăm de o singură clinică sau medic din fiecare specializare medicală care este cel mai bun din fiecare județ, deci acela poate ajunge clientul nostru.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Agenții de marketing . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului