Ești aici Acasă Birouri de contabilitate și Consiliere financiară Deaconu i. sorina - expert contabil
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.3Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
7.8Indice de popularitate
26 evaluări - googleMaps
12 evaluări - facebook
DEACONU I. SORINA - EXPERT CONTABIL
0729 308 850
Strada Pitești 9
400119 Cluj-Napoca
Luni
09–16
Marţi
09–16
Miercuri
09–16
Joi
09–16
Vineri
09–13

Interviu cu laureatul

Data interviului: 06.20.2022

DEACONU I. SORINA - EXPERT CONTABIL


 

Irina: - TOP 100 OF ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a va întreba când și cum v- ați decis să activați în acest domeniu?

 

Dna. Deaconu: - Povestea visului  meu de a activa ca liber profesionist la un anumit moment dat, moment pe care să-l aleg DOAR EU, își are rădăcinile  încă de la sfârșitul anului 2007. Mi-am clădit visul cu multă grijă, răbdare și perseverență și a devenit realitatea și normalitatea mea începând cu anul 2020.Un vis frumos la care am lucrat aproape 10 ani, un business care crește frumos, constant și sănătos. Calea antreprenoriatului, după zeci de ani de experiență acumulată, mi-a adus liniștea și independența de care aveam nevoie.

Să faci ce vrei, când vrei, cu cine vrei și atât cât vrei a fost pentru mine tot ceea ce mi-am dorit!

 

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă căștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

 

Dna. Deaconu: -Rezultatele remarcabile apar atunci când îți setezi foarte bine obiectivele, îmbini pasiunea cu experiența și expertiză și toate având-ul în centrul atenției noastre pe client: nevoia clientului în centrul atenției noastre și preocuparea noastră permanentă în a genera constant valoare adăugată în business-ul clientului.

Îmi ghidez business-ul pe principii precum: win-win, transferului reciproc de încredere, transparență și creeării unor parteneriate de lunga durata.


Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

 

Dna. Deaconu: - Principiul "Nu contează efortul, tot ceea ce contează este doar rezultatul" este cel care îmi guvernează business-ul și îmi dă puterea și forța de a menține un nivel ridicat al motivației și concentrării. Îmi updatez constant cunosțiințele în domeniul financiar-contabile și fiscal, doar așa pot menține un nivel ridicat al serviciilor oferite clienților.  Pentru a aduce constant valoare adăugată în business-ul clientului și un plus de claritate și coerență aplic clienților anual chestionare pentru măsurarea gradului de satisfacție.

Mă ghidez foarte mult și pe feedback-ul primit de la clienți.Ei îmi arată direcția și acțiunile pe care trebuie să le întreprind.

 

Irina: - Top 100 OF ROMANIA este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

 

Dna. Deaconu: - Următorul nivel al visului este societatea mea de expertiză contabilă DSE TRUST COOUNT SRL înființată la sfârșitul anului 2020. Mi-am propus pe termen mediu și lung să vând clienților servicii financiare: analiză de proces, analiză de business, forecasturi,etc.

Din August 2022 o să-mi măresc echipa prin alăturarea unui prim coleg care va ocupă poziția de Junior Accountant.Colegul meu este un tânăr bine pregătit și extrem de entuziast, ce a beneficiat de serviciile mele de mentoring încă din primul an de facultate.

Pe termen mediu și lung voi aplică aceeași politică a pașilor mici dar siguri pentru o creștere constantă și echilibrată.

 

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 OF ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.


Dna. Deaconu: - Mă simt onorată de prezența în acest clasament. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără feedback-ul clienților.Fară acest feedback aș fi rămas doar un bun contabil și cam atât!

Dragi clienți, vă mulțumesc că existați și-mi faceți zilnic viața mai ușoară!

 

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Data interviului: 01.23.2023

DEACONU I. SORINA - EXPERT CONTABIL

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Deaconu: - M-am decis să activez în acest domeniu în anul 2007 după dobândirea calității de expert contabil. La momentul acela aveam calitatea de salariat, dar am dorit să am o certificare suplimentară, să fie cumva oarecum un as în mânecă pe care să îl pot să îl scot atunci când eu voi decide că e momentul potrivit. Deci practic în 2004 am luat decizia să devin expert contabil, am trecut prin stagiatură și în 2007 mi-am dobândit calitatea efectivă. Am gândit acest proiect cum să fac să mă diferențiez în piață față de restul competitorilor, cu ce să vin în plus, m-am documentat foarte mult și am zis că trebuie să vin cu ceva care să diferențieze cumva pentru că oricum mă poziționam și eu într-o piață concurențială ca în orice domeniu. Și atunci când în piață există deja competitori trebuie să te diferențiezi ca și serviciu față de ceilalți.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Deaconu: - Orientarea către client plus competențele profesionale. În centrul atenției mele este clientul. De la client, de la nevoia lui și de la dorința de a adăuga valoare în businessul acesta, de aici pornește totul, secretul acesta este, adică cum să vă zic, clientul în momentul în care vede că ești implicat, poți să fii constant, să adaugi valoare adăugată, cu atât apreciază mai mult pentru că îți pasă, chiar dacă e businessul lui. Așadar secretul constă în nevoia clientului și în serviciile noastre care sunt de calitate, de top.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Deaconu: - Cea mai mare motivație pe care o am este atunci când îmi văd clienții mulțumiți de faptul că le-am rezolvat anumite probleme. Când clientul vine către mine și îmi transmite feedback-ul pentru mine e maximă motivația.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Deaconu: - Next level-ul pentru acest an este faptul că începând cu luna aceasta am deja al doilea angajat și ce mai intenționez și m-ar mulțumi ar fi să am între 1 și 3 clienți noi, dar cu o complexitate mai mare de business. Cam acesta este scopul meu și anume să mai aduc în portofoliul meu anul acesta între 1 și 3 clienți, dar cu o complexitate mai mare de business și de aceea am venit inițial cu această resursă suplimentară. Ca să pot să aduc acești clienți de o altă categorie, de alte nevoi, de alte complexități, categoric trebuie să vin să suplinesc din resurse umane suplimentare.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Deaconu:  - Sunt foarte bucuroasă și mă simt onorată să fac parte din Top 100 of ROMANIA. Vă mulțumesc că existați și dați valoare muncii mele.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Data interviului: 03.18.2024
Data interviului: 03.18.2024

                                                                                              DEACONU I. SORINA - EXPERT CONTABIL

 

Irina Pintilie: Bine ați venit, Sorina Deaconu, la interviul nostru special pentru proiectul TOP100 OF ROMANIA. Ați fost recunoscută ca una dintre cele mai bune firme din România în domeniul dumneavoastră. Cum vă simțiți în legătură cu această realizare?

Sorina Deaconu: Mulțumesc mult, Irina. Este cu adevărat o onoare să fim recunoscuți în acest mod. Această realizare reflectă dedicarea și pasiunea echipei noastre. Fiecare recenzie și feedback din partea clienților au fost esențiale pentru succesul nostru.

 

Irina Pintilie: Care credeți că este cheia succesului în afaceri?

Sorina Deaconu: Cred că succesul în afaceri vine atunci când viziunea pe care o ai este mai puternică decât realitatea din jurul tău. Este despre a vedea dincolo de provocările imediate și a fi inspirat să continui, indiferent de obstacole.

 

Irina Pintilie: Ați menționat provocările. Care au fost unele dintre cele mai mari obstacole pe care le-ați întâmpinat și cum le-ați depășit?

Sorina Deaconu: Una dintre cele mai mari provocări a fost adaptarea la schimbările legislative și procedurale rapide, care pot fi deseori copleșitoare. Ne-am concentrat pe a rămâne informați și agili, găsind soluții inovatoare pentru a rămâne conformi și competitivi.

 

Irina Pintilie: Cum vedeți evoluția firmei dumneavoastră în următorii ani?

Sorina Deaconu: Sunt optimistă în privința viitorului. Consider că din 2025 înainte, vom asista la o transformare majoră în industria noastră. Planificăm să ne extindem serviciile și să explorăm noi piețe, rămânând mereu aproape de nevoile clienților noștri.

 

Irina Pintilie: Având în vedere că proiectul TOP100 OF ROMANIA pune accentul pe opinia clienților, ce mesaj aveți pentru ei?

Sorina Deaconu: Vreau să le mulțumesc tuturor clienților noștri pentru încrederea și suportul lor. Fără feedback-ul și sugestiile lor, nu am fi ajuns aici. Continuăm să ne dedicăm excelenței și inovației pentru a oferi servicii care să depășească așteptările.

 

Irina Pintilie: În încheiere, ce sfat aveți pentru alte firme care aspiră să fie recunoscute în TOP100 OF ROMANIA?

Sorina Deaconu: Sfatul meu este să rămâneți autentici, să ascultați întotdeauna feedback-ul clienților și să nu vă temeți să inovați. Calitatea serviciilor și satisfacția clienților sunt esențiale. Și, desigur, să nu uitați că, indiferent de provocări, cu viziune și determinare, orice este posibil.

 

Irina Pintilie: Mulțumim, Sorina Deaconu, pentru timpul acordat și pentru perspectiva dumneavoastră valoroasă. Felicitări încă o dată pentru realizarea impresionantă și succes continuu!

Sorina Deaconu: Mulțumesc, Irina. A fost o plăcere să discut cu tine și sunt recunoscătoare pentru această oportunitate.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Birouri de contabilitate și Consiliere financiară . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului