Ești aici Acasă Birouri de contabilitate și Consiliere financiară Ks expertcont 17 - servicii de contabilitate
TOP 100 OF ROMANIA: 2022, 2021
8.7Nota finală
9.7Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
5 - facebook
6.3Indice de popularitate
16 evaluări - googleMaps
3 evaluări - facebook
KS ExpertCont 17 - Servicii de contabilitate
762 401 560
Strada Aurel Cozma, nr. 45A
307287 Mosnita Veche
Luni
09:00-19:00
Marţi
09:00-19:00
Miercuri
09:00-19:00
Joi
09:00-19:00
Vineri
09:00-19:00
Sâmbătă
09:00-19:00
Suntem KS EXPERTCONT 17, firmă de contabilitate membră a CECCAR Corpul Experților Contabili și a Contabililor Autorizați din România și avem ca obiect principal de activitate servicii de contabilitate completă, consultanță contabilă și financiară, expertize financiare, raportări financiar-contabile pentru societăți, servicii de înființări firme, găzduire sediu social și consultanță pentru tinerii antreprenori. Firma noastră de contabilitate a luat naștere din dorința de a fi alături și de a ajuta cât mai mulți antreprenori să-și atingă obiectivele propuse și din dorinţa de a demonstra că se poate și altfel, că se poate lucra cu profesionalism, corectitudine și seriozitate. Am contribuit la dezvoltarea afacerilor clienților noștri prin asigurarea informațiilor necesare în domeniul în care activează și soluții la problemele pe care le-au întâmpinat. Toată experiența a fost dobândită prin perseverență și multă muncă, devotament, dedicație, totul ca să stăpânești arta de a fii Expert contabil Timișoara!

Interviu cu laureatul

Data interviului: 06.09.2022

KS ExpertCont 17 - Servicii de contabilitate

 

Elena: - TOP 100 OF ROMÂNIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a va întreba când și cum v- ați decis să activați în acest domeniu?

 

Dna. Carla: - Practic această meserie de 13 ani și în 2017, după ce am devenit expert contabil, am decis să deschid această firma.

 

Elena: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă căștiga o reputație atât de bună ca această pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

 

Dna. Carla: - Cred că secretul constă în faptul că suntem alături de clienți și îi ajutăm cu informațiile de care au nevoie, practic comunicarea este cheia.

 

Elena: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrată tot timpul?

 

Dna. Carla: - Mi-am dorit foarte mult să ajung aici și am muncit mult pentru acest lucru și muncesc cu plăcere și pasiune. Pe de altă parte este importantă și echipa pe care o am, nu pot să fac față singură.

 

Elena: -TOP 100 OF ROMÂNIA  este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

 

Dna. Carla: - În primul rând îmi doresc să rămânem cel puțin la același nivel pe care l-am atins acum și să ne facem treaba cât mai bine. Am crescut în fiecare an și sper că acest trend să se mențină și pe viitor.

 

Elena: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 OF ROMÂNIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

 

Dna. Carla: - Le mulțumesc pentru încrederea acordată și le promit că și pe viitor vor avea parte cel puțin de aceleași standarde de calitate ca și până acum.

 

Elena: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Birouri de contabilitate și Consiliere financiară . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului