Ești aici Acasă Studiouri de Tatuaje și Bronzare Sakura tattoo studio
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.9Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
5 - facebook
6.9Indice de popularitate
178 evaluări - googleMaps
7 evaluări - facebook
Sakura Tattoo Studio
0749 068 831
Strada Gheorghe Barițiu
330011 Deva
Luni
10–18
Marţi
10–18
Miercuri
10–18
Joi
10–18
Vineri
10–18
Sâmbătă
10–14

Interviu cu laureatul

Data interviului: 05.18.2023

Sakura Tattoo Studio

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Șerban: - Am început să activez în acest domeniu în urmă cu vreo 30 de ani.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Șerban: - Consider că secretul este să fii corect cu tine în primul rând. Fiecare om are talentul lui. Ideea este să te descoperi ca și om. E datoria fiecărui om. Acum ceva timp am avut plăcerea să tatuez și în Israel o personalitate care făcea studiu de biblie de la străbunicul său. Persoana respectivă m-a făcut să conștientizez de fapt m-a întrebat ce înseamnă în realitate cuvântul păcat. În realitate tradus din limba aramaică înseamnă dacă nu îți urmezi visele.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Șerban: - Pur și simplu mi-am urmat visul și ceea ce fac eu nu o considermuncă. Așadar mă simt motivat și concentrat pentru că îmi place ceea ce fac.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Șerban: - Avem un  proiect în desfășurare despre care momentan nu pot să vorbesc, dar garantat veți auzi de el.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Șerban: - Da, sunt mulțumit! Le mulțumesc tuturor și celor care au refuzat și celor care nu au avut tangență cu mine. Le mulțumesc din suflet celor care mi-au trecut pragul și au avut încredere în mine. Până la urmă eu le mulțumesc și celor pe care i-am tatuat și celor pe care nu i-am tatuat. Doar le mulțumesc și le doresc să fie la fel de fericiți și să-și urmeze visele la fel cum mi le-am urmat și eu.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Studiouri de Tatuaje și Bronzare . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului