Ești aici Acasă Studiouri de Tatuaje și Bronzare Mega bronze (ștefan cel mare - lizeanu)
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.9Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
6.2Indice de popularitate
113 evaluări - googleMaps
Mega Bronze (Ștefan cel Mare - Lizeanu)
0732 549 204
Strada Viitorului nr197
020611 București
Duminică
12–18
Luni
10–22
Marţi
10–22
Miercuri
10–22
Joi
10–22
Vineri
10–22
Sâmbătă
10–22

Interviu cu laureatul

Data interviului: 05.18.2023

Mega Bronze (Ștefan cel Mare - Lizeanu)

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Darie: - Deci practic eu am stat 15 ani în Milano și în ultimul timp îmi doream foarte mult să îmi deschid o afacere în România. Voiam să mă mut definitiv în România și voiam să îmi deschid un salon de bronzare din cauza faptului că îmi făcusem un tratament pentru acnee cu laser în Italia și din cauza acestei probleme mi-au ieșit niște pete albe pe spate și anume un fel de ciupercă de piele. Doamna dermatolog care era cea mai bună din Milano mi-a recomandat toate felurile de medicamente, am cheltuit mai mult de 100 și ceva de euro în farmacie pentru spumă, geluri, pastile, dar nicio îmbunătățire. Eu nu am fost niciodată sensibilă, nu am avut această problemă, nici să fiu alergică la ceva și nu mi-a trecut nici după 3 luni de tratament până când o prietenă mi-a zis să merg la solar să fac 3 ședințe, o altă prietenă mi-a zis să merg la piscină deoarece bronzul acoperă petele și am mers la piscină dar mai tare se accentuau petele respective și nu era ok. De asemenea la recomandările celeilalte prietene care era iubitoare de solar am zis să încerc si această parte. Nu am făcut niciodată solar până la vârsta de 28 de ani să zic așa și atunci m-am îndrăgostit de solar pentru că exact după 3 ședințe mi se acoperiseră acele pete albe, m-am îndrăgostit de partea aceasta de solar, am crezut că este ceea ce mi se potrivește, îmi place și m-am documentat și de faptul că solarul nu este numai pe partea de estetică, ci și pe partea care îți face bine. Deci dacă îl folosești corect și treptat și mai ales dacă îți hidratezi pielea, ceea ce noi recomandăm mereu, atunci totul este în regulă. În 2021 m-am mutat în România definitiv și mi-am deschis acest business în București. Mega Bronze este unicul salon din România în momentul de față. Este chiar și din Europa și în viitor îmi doresc să deschid un lanț de saloane și chiar să ajung să-mi deschid o franciză.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Darie: - Secretul meu a fost corectitudinea față de fiecare client. Noi am pus mereu clientul pe primul loc ceea ce noi ne dorim să ne ofere un salon, acel lucru îl oferim și noi clientului și din ce în ce și mai mult. Deci este secretul nostru de a fi și mai ales clienții au fost mulțumiți la noi pentru că suntem plini de energie pozitivă. Clienții se simt ca acasă deoarece avem curățenie, muzică foarte bună, suntem serioși, corecți, iar serviciile noastre sunt foarte bune și calitative și de aceea investim mereu în salon. Ne considerăm unici pe piață în momentul de față și oferim o procedură corectă pentru bronz. Avem mai multe aparate, îndrumăm clientul în așa fel încât să nu se înroșească sau să nu aibă arsuri pe piele absolut deloc. De aceea clienții sunt foarte mulțumiți că văd rezultatele în puțin timp. 

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Darie: - A fost foarte greu pentru că este ceva ce ține de caracterul meu și sunt o persoană luptătoare și nu mă las bătută. A fost un moment în care iarna trecută am ieșit pe minus cu salonul, pe minus cu mii de euro și a fost foarte greu. Chiar și firma este cu câteva mii de euro pe minus pentru că aveam mari cheltuieli și nu făceam față cu încasările care erau, dar nu m-am lăsat și atunci am mers mai departe și nu am renunțat așa ușor. Și am făcut lucrul acesta. Trebuie încă să mai investesc, trebuie să investesc mai ales pe partea de marketing că eu nu am investit în sponsorizări, în partea de marketing, deci tot ceea ce avem sunt clienții care ne recomandă și pe baza recenziilor și încă. Eu consider că antreprenorii sunt de 2 feluri: cei care se nasc cu darul de a fi antreprenori și cei care devin după și care învață după. Eu am avut darul de a mă naște, de a fi antreprenor deoarece când am deschis afacerea nu știam cu ce se mănâncă, nu am lucrat la un salon de bronzare înainte, nu aveam nicio treabă. Am stat în Italia, traduceam manuale din italiană în română, era cu totul altceva, altă muncă, dar am învățat foarte repede, știam cum să vorbesc cu oamenii, știam ceea ce voiam eu, știam ce să le ofer. Îmi doresc ca anul acesta să investesc mai mult în publicitate și consider că dacă voi investi mai mult, voi avea un succes mai mare, mi-aș dubla încasările și clienții fără probleme. Nu a fost o zi mai ales de la începutul lunii în care să nu avem un client nou.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Darie: - Am înregistrat brandul anul acesta la OSIM și îmi doresc ca pe viitor să mai deschid cel puțin 2 saloane, adică să am 3 saloane ale mele și restul să fac franciză pe viitor și îmi doresc ca MEGA BRONZE să fie în toată țară, da chiar și la nivel internațional și în afară. Acesta este obiectivul meu. Știu că nu este ușor și este foarte multă muncă în spate. Știu că ceea ce am trecut până acum a fost egal cu 0 prin ceea ce o să mă aștepte dacă vreau să ajung așa de sus și eu zic că o să reușesc, este doar o chestiune de timp și am răbdare pentru că lucrurile făcute bine au nevoie de răbdare și de timp, iar cele care se câștigă ușor sunt cele care se pierd repede.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Darie:  - Da, sunt foarte mulțumită de acest lucru! Vreau să le transmit clienților că le mulțumesc foarte mult că sunt alături de noi, că ne susțin mereu, că ne calcă pragul de fiecare dată și le mulțumesc pur și simplu că ne aleg. Clientul nostru este liber să aleagă să meargă în altă parte, să meargă să vadă și după aceea dacă este mulțumit desigur să aleagă unde vrea să meargă el, unde să fie mulțumit. Deci acest lucru le-am transmis clienților și atunci cu cât noi ne-am comportat așa și ne-am comportat bine cu atât mai mult ei au venit la noi și ne-au ales tot pe noi pentru că acolo unde văd serviciul, unde se simt bine, acolo vin. Noilor clienți vreau să le transmit să vină măcar odată să încerce și dacă se simt bine și dacă simt acea energie pozitivă la noi și mai ales rezultatele de calitate, serviciile noastre de calitate, atunci să revină cu mare drag. Dacă nu se simt bine la noi și nu sunt ok, aș fi capabilă eu să le dau banii înapoi chiar de la prima ședință dacă nu ar vedea rezultatul sau dacă nu s-ar simți bine la noi.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Studiouri de Tatuaje și Bronzare . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului