Ești aici Acasă Studiouri de Tatuaje și Bronzare Maya sun studio
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.7Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
5.7Indice de popularitate
52 evaluări - googleMaps
12 evaluări - facebook
Maya Sun Studio
0758 797 154
Strada Nicolae Steinhardt 22
400485 Cluj-Napoca
Luni
10–21
Marţi
10–21
Miercuri
10–21
Joi
10–21
Vineri
10–21
Sâmbătă
12–17
Dacă vrei să ieși în evidență cu un bronz perfect pe tot parcursul anului, te așteptăm cu drag, în unul dintre cele mai moderne saloane de bronzare din Cluj-Napoca. Prioritatea nostră este aspectul și sănătatea pielii tale, ca atare, dispunem de cabine moderne care sunt igienizate și verificate regulat, produse de bronzare de cea mai bună calitate și personal bine instruit, care este pregătit să te îndrume spre rezultatele dorite.

Interviu cu laureatul

Data interviului: 06.03.2022

Maya Sun Studio

 

Elena: - TOP 100 OF ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a va întreba când și cum v- ați decis să activați în acest domeniu?

 

Dna. Andreea Creanga: - Acum aproximativ un an de zile, nu știu de unde a venit acest lucru, poate din dorința de a interacționa cu alți oameni, de a face lucrurile altfel decât în alte saloane în care nu mi-au plăcut condițiile sau serviciile, am decis să deschid acest salon.

 

Elena: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă căștiga o reputație atât de bună că această pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

 

Dna. Andreea Creanga: - Cred că prin foarte multă implicare și, cel mai important, prin atenția acordată clienților, înțelegerea nevoilor lor. Ei trebuie să simtă că noi suntem aici pentru a le satisface dorințele.

 

Elena:  - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

 

Dna. Andreea Creanga: - Motivația vine în momentul în care ne vedem clienții mulțumiți de serviciile pe care le oferim, încercăm să menținem salonul curat, să avem aparate și produse de o calitate superioară. Ai o satisfacție fantastică în momentul în care clientul este mulțumit de serviciile oferite. Este foarte important să-ți placă ceea ce faci, să vii la serviciu cu drag.

 

Elena: - Top100 OF ROMANIA este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

 

Dna. Andreea Creanga: - Vrem să deschidem un al doilea salon, vrem să creștem pentru că ne place ceea ce facem.

 

Elena:  - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP100 OF ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

 

Dna. Andreea Creanga: - Le mulțumesc nespus pentru că ne-au ales și au avut încredere în noi, pentru faptul că vin în continuare la noi, că am devenit apropriati și le promitem că nu îi vom dezamăgi.

 

Elena: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

 

 

 

Maya Sun Studio Maya Sun Studio

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Studiouri de Tatuaje și Bronzare . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului