Ești aici Acasă Magazine și servicii de electronice și electrocasnice Sandu a. adrian anghel intreprindere individuala
TOP 100 OF ROMANIA: 2021
9.1Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
7.6Indice de popularitate
399 evaluări - googleMaps
SANDU A. ADRIAN ANGHEL INTREPRINDERE INDIVIDUALA
0768 956 866
In piata orasului
Strada Ion Luca Caragiale Nr. 2
Luni
09–17
Marţi
09–17
Miercuri
09–17
Joi
09–17
Vineri
09–17
Sâmbătă
07–13

Interviu cu laureatul

Data interviului: 07.14.2022

SANDU A. ADRIAN ANGHEL ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ

 

Irina:  - TOP 100 of ROMANIA  este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-  ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Sandu:  - Lucrăm deja de 10 ani în acest domeniu și acum 10 ani, mai exact în ianuarie 2012, am decis să încep pe cont propriu.

Irina:  - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să- mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Sandu:  - Prin lucruri simple cum ar fi muncă, seriozitatea și sinceritatea față de clienți. Totodată țin pasul cu tehnologia.

Irina:  - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Sandu:  - Îmi place ceea ce fac, deși nu este o pasiune dar îmi place, iar când văd un client care pleacă mulțumit de la mine mă motivează pentru că un client mulțumit mă recomandă și altora.

Irina:  -Top100 al României este un clasament anual. Puteți să- mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Sandu:  - La asta mă gândesc de mult timp, la ce aș mai putea îmbunătăți, ce investiții să mai fac, dar inflația mă ține momentan pe loc. Ceea ce mi- aș dori mai întâi ar fi să schimb locația.

Irina:  - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA . Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Sandu:  - Le mulțumesc tuturor pentru că au apelat la serviciile mele și sper să colaborăm în continuare.

Irina:  - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Magazine și servicii de electronice și electrocasnice . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului