Ești aici Acasă Complexe Sportive Complex sportiv titan
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.4Nota finală
9.4Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
5 - facebook
5.9Indice de popularitate
181 evaluări - googleMaps
8 evaluări - facebook
Complex Sportiv Titan
+40 756 060 533
Drumul Gura Siriului 91, sector 3
032597 Bucharest
Luni
07:00-22:00
Marţi
07:00-22:00
Miercuri
07:00-22:00
Joi
07:00-22:00
Vineri
07:00-22:00
Sâmbătă
08:00-20:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 01.27.2023

          Complex Sportiv Titan

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Milea: - Locația s-a deschis mai exact pe data de 19 Iunie 2021, iar motivul pentru care s-a deschis această locație ar fi dragostea pentru sport. Cine deține firma sunt oameni care vin din sportul de performanță: polo mai exact și doresc sub o formă sau alta prin această locație să reînvie acest sport la noi în țară întrucât în ultimii ani a pierdut destul de mult teren.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Milea: - Calitatea serviciilor din punctul meu de vedere sună așa clasic. Sincer mai ales după pandemie oamenii s-au orientat mai mult către zonele acestea, adică tratăm sportul cu un mai mare interes și ne ducem foarte mult către zona aceasta de sănătate și nu neapărat de beauty. Dacă înainte toată lumea făcea sport ca să slăbească, să arate mai bine, acum facem sport ca să fim mai sănătoși. Un punct esențial când vine vorba de tot ceea ce se întâmplă în locație este transparența serviciilor, modul în care comunici cu clienții și cel mai important aspect: ordine și disciplină - acest lucru înseamnă din start curățenie, igienizare, adică cine ne vizitează observă cumva că nu ar fi neapărat o locație de lux sau cum ne promovăm majoritatea centrelor de fitness sau complexe sportive, aparatura de ultimă generație. Important e ca totul să fie bine întreținut și atunci în momentul în care depui efort, faci sport, intri în apă, totul să fie curat și igienizat.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Milea: - Reușim cu greu să ne menținem întrucât pandemia ne-a afectat pe toți, dar partea bună din nou este că toți oamenii s-au reorientat către sănătate. Este foarte important în momentul în care deschizi o locație proximitatea, ce ai în zonă, adică e destul de complicat spre exemplu să deschizi o sală de fitness într-o zonă industrială unde oamenii vin doar la job. Nu suntem în afară să avem pauză de masă 2 - 3 ore astfel încât în pauza mea de masă să pot mă duc să-mi fac antrenamentul în timpul zilei. Contează cel mai mult proximitatea, locul în care deschizi o locație, adică dacă este o zonă de ansambluri rezidențiale, de blocuri, de familii și serviciile pe care te axezi. La noi spre exemplu serviciile principale sunt acestea de înot, inițiere înot, cursuri înot polo. Suntem într-o zonă rezidențială în plină dezvoltare, în cartierul Titan, în zona nouă din Titan unde totul înseamnă blocuri și am fost singurii care pe un teren în loc să construim un bloc, am preferat să construim un bazin de înot, adică acest detaliu lipsea cu desăvârșire în cartier.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Milea: - Ideea este după cum am menționat anterior, noi nu suntem demult pe piață. În Iunie vom face 2 ani de când am deschis și până acum tot ceea ce s-a întâmplat nu aș putea să-l consider ca fiind un termen de referință, adică noi am deschis în plină pandemie, într-un an plin de restricții, iar industria aceasta a fost destul de mult afectată. Așteptările noastre sau ceea ce ne propunem noi să facem este exact aceea de a educa piața și mai mult. Din păcate în continuare trăim cu acele gânduri că mergem la înot doar vara că iarna răcim și populația încă nu înțelege că motivele pentru care răcim sunt cu totul și cu totul altele, adică un sistem imunitar la pământ ca să-l crești, din păcate nu poți să-l crești doar vara, trebuie să-l crești pe tot timpul anului. Și aici nu e neapărat înotul ca și pilon central; e orice formă de sport, orice ai face e mai bine decât nimic și atunci toate obiectivele noastre atât pe partea de marketing cât și servicii în interior, în locație se duc către zona aceasta de educație și atât.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Milea: - Îi așteptăm în continuare și pe cei interesați și pe cei neinteresați, iar pe cei care au achiziționat deja un abonament îi așteptăm să îl și folosească cât mai des posibil. Acum fac apel și la lună Ianuarie, o lună în care toată lumea își dorește să-și schimbe rezoluțiile mai ales când vine vorba de forma fizică sau de sănătate să și le ducă la bun sfârșit și să-și asume că au făcut o alegere pe un an, nu neapărat pe o lună, adică același volum de trafic îl așteptăm și la vară și în lunile de vacanță și în concediu și ne dorim ca la anul când este Revelionul sau Crăciunul noi să avem locația deschisă, adică după ce mâncăm să venim să depunem efort după 4 - 5 zile.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Complexe Sportive . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului