Ești aici Acasă Caroserii auto Sc autopro refinish srl
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.7Nota finală
9.4Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
7Indice de popularitate
125 evaluări - googleMaps
SC Autopro Refinish SRL
0745 231 402
Calea Chișinăului nr. 22
Iași
Luni
08:30–17
Marţi
08:30–17
Miercuri
08:30–17
Joi
08:30–17
Vineri
08:30–17

Interviu cu laureatul

Data interviului: 01.12.2023

SC Autopro Refinish SRL

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Atudorei: - Am fost pasionat de mașini încă din copilărie, așa că am urmat cursuri și facultate în domeniul auto. Nu a fost greu să mă decid în ce domeniu vreau să activez, am avut o singură varianta: domeniul auto.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Atudorei: - Secretul constă în satisfacția și mulțumirea clientului și nu partea materială.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Atudorei: - Este un bussines care presupune implicare totală și de multe ori am fost nevoit să petrec mai mult timp în activitatea mea zilnică decât cu familia. Pot să spun că am o soție foarte înțelegătoare și care mă susține în ceea ce fac.

Recenziile și satisfacția clienților mă motivează în special și faptul că majoritatea clienților ajung la unitatea noastră reparatoare prin recomandări de la foști clienți mulțumiți. Țin să adaug că mă bazez pe o echipă omogenă, organizată, formată în timp, acest lucru reflectându-se în calitatea lucrărilor.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Atudorei: - Să mă mențin în TOP 100 of ROMANIA și să ne bucurăm în fiecare an de rezultate.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Atudorei: - Sunt încântat și onorat de prezența în TOP 100 of  ROMANIA și clienților doresc să le mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru că au înțeles că lasă grija mașinilor lor în mâinile noastre.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Data interviului: 01.18.2024

SC Autopro Refinish SRL

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Atudorei: - Mi-a plăcut acest domeniu încă din școală. Cu această firmă am început activitatea în 2012 după ce am terminat facultatea ca să zic așa. Am lucrat în domeniu în paralel cu studiile la Universitatea Tehnică și apoi ne-am găsit această afacere și de atunci merge să zicem într-o ascensiune continuă.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Atudorei: - Pun accent pe calitate în primul rând adică execut toate lucrările ca și cum le-aș efectua pentru mine. Merg pe principiul calitativ ca să zic așa și întotdeauna mai las loc și de un bonus pentru un client. De exemplu dacă un client are o problemă în afara celei pentru care a venit la mine rezolv și problema respectivă și pe lângă acest lucru întotdeauna fac mașina să arate mai bine decât a fost înainte.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Atudorei: - Mă implic personal în această afacere și în tot procesul tehnologic, adică nu sunt un patron care are angajați și lasă angajații să-și facă treaba și nu îl interesează de afacere. Eu nu mă consider patron, eu mă consider un coleg al grupului din care fac parte și lucrez cot la cot cu ei.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Atudorei: - Fiecare lucrare este o provocare pentru mine. Nicio lucrare nu este identică cu altă lucrare chiar dacă este asemănătoare, orice lucrare are particularitățile ei. Experiența își spune cuvântul. Aflu zi de zi lucruri noi. Caut să îmbunătățesc în fiecare zi calitatea și procesul tehnologic pentru că tot ce facem noi acum evoluează. Dacă stăm și ne uităm comparativ cu anii precedenți înaintea crizei care a început, lucrurile erau puțin mai așezate, dar după începerea pandemiei să zic așa lucrurile au luat o întorsătură destul de mare. În privința tehnologiei mașinile să zicem au trecut mai mult pe electric. Cele care au motoare termice au stagnat, iar cele electrice au luat o amploare foarte mare. Tehnologia avansează de la zi la zi. Noi trebuie să ținem pasul cu tehnologia. Investesc în tehnologie. Acum am un proiect foarte mare. În 2024 voi face cel mai mare service din Iași.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Atudorei: - Deja am discutat cu câteva firme de consultanță ca să zic așa în domeniul proiectelor europene și când se vor implementa aceste proiecte deja am o listă întreagă de noi echipamente de ultimă generație.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Atudorei: - Vă dați seama că mă bucură! În primul rând le transmit să țină pasul cu tehnologia și să se adapteze la noile reguli care vor urma. Cu siguranță vor apărea în viitorul apropiat multe, multe alte noi cerințe și după cum v-am spus vreau să ne adaptăm cât mai ușor la tot ce este nou. De asemenea vreau să le mai transmit multă sănătate, un an nou mai bun și să ne auzim la anul pe vremea asta cu realizări mult mai mari decât au fost până acum.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Caroserii auto . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului