Ești aici Acasă Fast food Number 22
TOP 100 OF ROMANIA: 2021
8.5Nota finală
9.7Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
5 - facebook
5.8Indice de popularitate
57 evaluări - googleMaps
54 evaluări - facebook
Number 22
0787 778 087
Strada Teiului Bl. 22
505200 Făgăraș
Luni
07:30–17
Marţi
07:30–17
Miercuri
07:30–17
Joi
07:30–17
Vineri
07:30–17

Interviu cu laureatul

Data interviului: 05.30.2022

Number 22

 

Elena:  - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v- ați decis să activați în acest domeniu?
 
Dna. Cristian:  - Acum 5 ani m- am decis să încerc o afacere în domeniu din simplul motiv că îmi place să gătesc și am dorit să creez o mâncare mai sănătoasă, bazată pe supe - creme, pe salate, cât mai puțin prăjit, chiar și vegan. La fel, ne bazăm pe peste, iaurturi și tot ceea ce este natural și sănătos.

Elena:  - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Cristian:  -  Pentru că pun suflet în ceea ce fac, gândesc pozitiv, comunic cu clienții, le ofer produse proaspete și de calitate, cam acestea ar fi secretele mele.

Elena:  - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Cristian:  - Cum va spuneam îmi place ceea ce fac, iar interacțiunea pe care o am cu clienții, faptul că ii văd mulțumiți de produsele mele mă motivează foarte mult, avem clienți care, de 4 ani de când am deschis, vin zilnic la noi.

Elena:  - Top100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Cristian:  - Sunt optimistă din fire și dacă m- ați fi întrebat înainte de pandemie acest lucru, așteptările ar fi fost mari. Acum, în actualul context, sper să ne păstrăm libertatea, asta este cel mai important aspect.

Elena:   - Vă rog să- mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Cristian:  - Le mulțumim pentru că ne apreciază produsele și ne calcă pragul unii dintre ei zilnic, fără ei n- am funcționa, noi trăim practic datorită lor.

Elena:   - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Fast food . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului