Ești aici Acasă Ferestre și uși Terex confort
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.3Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
5 - facebook
8Indice de popularitate
59 evaluări - googleMaps
7 evaluări - facebook
Terex Confort
0740 235 747
Strada Fermelor 121
610171 Piatra Neamț
Luni
09–18
Marţi
09–18
Miercuri
09–18
Joi
09–18
Vineri
09–18

Interviu cu laureatul

Data interviului: 12.15.2023

Terex Confort

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Amarinei: - În principiu totul a început în anul 2018. Am lucrat în domeniu și m-am gândit că cel mai bine ar fi să deschid o firmă pe cont propriu.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Amarinei: - Consider că secretul constă în calitatea produselor și bineînțeles în profesionalismul de care dăm dovadă.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Amarinei: - Vă dați seama că implică eforturi în fiecare zi ținând cont de faptul că avem și concurență.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Amarinei: - Este cam greu, dar ne menținem datorită muncii în echipă și a faptului că ne place ceea ce facem.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Amarinei: - În principiu dorim să ne extinem pe partea de producție.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Amarinei: - Da, vă dați seama că ne bucură! În principiu le mulțumim pentru faptul că ne-au fost alături. De asemenea le transmitem să aibă în continuare încredere în noi și pe viitor pentru că nu vom face rabat de la calitate și de la absolut nimic.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Ferestre și uși . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului