Ești aici Acasă Spălătorii și Curățătorii covoare Vibo washing - spalatorie covoare arad
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.9Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
4.9 - facebook
10Indice de popularitate
214 evaluări - googleMaps
280 evaluări - facebook
Vibo Washing - Spalatorie covoare Arad
0742 965 534
Strada Petru Rareș 101
317206 Arad
Luni
08–18
Marţi
08–18
Miercuri
08–18
Joi
08–18
Vineri
08–18

Interviu cu laureatul

Data interviului: 05.18.2022

VIBO WASHING SRL

 

Irina:  - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v- ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Cristea:  - În 2012 am deschis prima spălătorie iar în 2016 mi- a venit ideea să deschid această spălătorie exclusiv pentru covoare, asigurându- le inclusiv transportul acestora.

Irina:  - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?Dna. Cristea:   - Cred că cel mai mult a contat relația pe care am reușit să o dezvolt cu clienții, relație care se bazează pe nevoile lor, pentru noi primează calitatea serviciilor pe care le oferim și nu banii, noi ne dorim să ne vedem toți clienții mulțumiți chiar dacă uneori financiar nu câștigăm.

Irina:  - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?Dna. Cristea:   - Îmi place relația pe care o am cu clienții, îmi place să controlez echipa pe care o conduc, chiar dacă nu pot fi prezentă peste tot sunt mereu în contact cu clienții și le cer părerea despre serviciile pe care le oferim, dacă ar mai trebui să îmbunătățim ceva. Muncesc cu plăcere și deja nu mai consider că este un efort în ceea ce fac.

Irina:  -Top100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?Dna. Cristea:   - Îmi doresc să mă extind cu afacerea dar cel mai mult îmi doresc să ajut alți antreprenori care își doresc acest gen de business, să le împărtășesc din experiența mea ca să nu comită greșelile pe care eu le- am făcut la început.

Irina:  - Vă rog să- mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.Dna. Cristea:   - Vreau să le mulțumesc că apelează la serviciile noastre, fără ei n- am fi ajuns aici, îi așteptăm să revină la noi și le promitem că vom încerca să le oferim servicii de o calitate cât mai bună.

Irina:  - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Spălătorii și Curățătorii covoare . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului